1 Oktober Dag van de Escaperoom

september 30, 2019 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

1 oktober is een speciale dag. Morgen is namelijk de vierde wereldwijde Dag van de Escaperoom. Wereldwijd worden velen evenementen gehouden en zijn er acties om iedereen een mooie dag te bezorgen in en om een escaperoom. Een dag speciaal in het teken van escaperooms. Een terugkerende dag vanaf 1 oktober 2016, die elk jaar alle escaperooms en de mysterie er omheen in het zonnetje zet. Hoeveel escaperooms ga jij deze dag spelen?

Dag van de Escaperoom

Dag van Escaperoom is gestart door Escape Rooms Nederland. Wij willen graag dat de escaperoom een begrip blijft en een echte Escape Room Day past daar perfect bij. De Dag van de Escaperoom is 1 dag. Dit jaar valt het op een dinsdag. Minder handig omdat veel moeten werken. Toch is het maar 1 dag. We willen dat iedereen zo veel mogelijk de kans heeft om een escaperoom te gaan spelen. Daarom kan het zijn dat sommige escaperooms in Nederland (en wereldwijd) niet alleen deze dinsdag speciale acties of evenementen hebben, maar ook enkele dagen daarvoor of daarna. Lekker toch? 🙂

Een overzicht van alles acties bij jou in de buurt vind je op de website van Escape Room Day. Een internationale website in het teken van Escape Room Day, de dag van de escaperoom.

Waar speel jij morgen? Vergeet ook zeker niet om je ervaringen te delen met ons. Wij zijn erg benieuwd!

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest