100 personen met liefde voor escaperooms op Nieuwjaarsborrel Escape Rooms Nederland

januari 27, 2018 | Personal | Mike van Hoenselaar

De tweede Escape Rooms Nederland Escape & Share in januari 2018 was weer een groot succes. Dit is tevens onze Nieuwjaarsborrel. Dit jaar was de tweede editie en waren we welkom in Alkmaar. We kijken met veel plezier terug naar een mooie dag waarbij 100 mensen met de liefde voor escaperooms bij elkaar waren gekomen. Bouwers, ontwerpers, Escape Room The Game, eigenaren en zelfs spelers. De enige plek in Nederland waar er meer mensen bij elkaar komen die van escaperooms houden is bij Up The Game. Daar zijn we dus erg trots op.

 

We organiseren de Escape & Share om het succes van escaperooms te vieren in Nederland en daarbuiten, maar ook om elkaar beter te leren kennen en kennis uit te wisselen over escaperooms. 2018 wordt wederom een spannend jaar voor escaperooms. Een kantelpunt vinden wij. We zien verschillende concepten rondom escaperooms ontstaan, maar ook het doel van escaperooms vindt een weg in HR en Educatie. Escape Rooms Nederland heeft zelf afgelopen week een beleving van 2,5 uur mogen bedenken en verzorgen voor 140 personen in Kopenhagen. Daarover in een later artikel meer.

Escape & Share en tevens Nieuwjaarsborrel werd gestart door mijzelf waarbij ik een algemene opening deed met wat statistieken van de Nederlandse escaperoom markt, plannen van Escape Rooms Nederland en de bedoeling van de dag. Daarna vertelde Jimmy, eigenaar van Escape Room Alkmaar, ons zijn visie op escaperooms en waarom hij gelooft in een volledig geautomatiseerde escaperoom zoals 6 van de 8 kamers in Alkmaar op dit moment zijn.

We willen iedereen bedanken die aanwezig was en we gaan er voor om de volgende editie nog beter te maken.

Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

    Pin It on Pinterest