1000% Kickstarter doel gehaald – Ontdek het adembenemende avontuur van The Medusa Report

juni 20, 2023 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

Het getalenteerde team van Diorama en Sherlocked hebben hun funding goal gehaald voor hun nieuwste en meest opwindende project tot nu toe – The Medusa Report! Zelfs met 1000%! Met nog maar enkele uren te gaan voordat de Kickstarter-campagne eindigt is er een monsterbedrag opgehaald en alle verwachtingen overtroffen. Neem een kijkje nemen in dit adembenemende avontuur en ontdek waarom The Medusa Report zo’n sensatie is!

In een wereld waar escape rooms nog steeds enorm populair zijn, is het cruciaal om innovatief en grensverleggend te blijven. Ruud Kool, ontwerper en eigenaar van Diorama, is een bekende naam in de escape room-industrie. Hij heeft zijn krachten gebundeld met Sherlocked, een van de meest gerespecteerde escaperoomontwerpers in Nederland, om een meeslepende ervaring te creëren die je verbeelding te boven gaat. Met de Kickstarter-campagne is het spel wat eerst in het Nederlands uit is gegeven, nu helemaal aangepast voor de wereldwijde markt en dadelijk beschikbaar in het Engels.

We hebben de eerder uitgebrachte Nederlandse versie gespeeld en met ontzettend veel plezier beleefd. The Medusa Report is niet zomaar een ‘tabletop’ escape room. Of je nu alleen bent of met een team van maximaal 4 spelers, ga op onderzoek naar een mysterieus agentschap in de wereld van 1974 en bovenal: ontdek waar Abigail Vandermist zich verstopt! Het is een unieke combinatie van fysieke puzzels, geavanceerde puzzelmechanieken en een adembenemend reis van aha-momenten. Deze meesterlijke samensmelting van elementen is ontworpen om je hart sneller te laten kloppen en je geest te laten racen terwijl je je een weg baant door het mysterie van The Medusa Report.

The Medusa Report is als een ritje in een achtbaan voor je brein – met materialen en aha-momenten die je mond open doen vallen, puzzels die je brein in de knoop leggen en een adrenalinekick waar de Efteling jaloers op is!”

Mike van Hoenselaar, mede-eigenaar Escape Rooms Nederland

Ruud Kool staat bekend om zijn creatieve en uitdagende escape room spellen, The Vandermist Dossier was eerder al een wereldwijd succes. Samen met Sherlocked hebben ze een ongeëvenaarde ervaring gecreëerd die je nu verder onderdompelt in een wereld vol intrige en geheimen.

De Kickstarter-campagne van The Medusa Report heeft de escape room-community in vuur en vlam gezet. Het is een bewijs van het vertrouwen en de opwinding die dit project heeft opgewekt. Binnen een mum van tijd haalden Ruud Kool en Sherlocked niet alleen hun funding goal, maar overtroffen ze deze ruimschoot! Dit betekent dat ze nu nog meer middelen hebben om het spel te verfijnen en extra uitdagingen toe te voegen, zodat spelers een ervaring van wereldklasse kunnen verwachten.

Terwijl we in afwachting zijn van de officiële lancering van deze Engelse versie, kunnen we niet anders dan enthousiast zijn over wat ons te wachten staat. De passie en toewijding van het team zijn duidelijk zichtbaar in elk aspect van het spel. Van het verbluffende realisme van materialen en verhaallijn tot de slimme puzzels, alles is met zorg en aandacht ontworpen om je een avontuur te bieden dat je nog lang zal bijblijven.

Houd je adem in, want ‘The Medusa Report’ belooft een nieuwe standaard te zetten in de escape room-spellenwereld. We feliciteren de teams van Ruud Kool en Victor Milton van Doorn van harte met het behalen van hun funding goal en kijken reikhalzend uit naar de dag dat we de Engelse versie van The Medusa Report kunnen betreden en ons verliezen in dit epische avontuur.

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest