‘13th’ Mystery: escaperoom beleving voor thuis van Mystery House

maart 24, 2020 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

Mystery House heeft enorm hard gewerkt om in deze tijd een nieuwe escaperoom beleving voor thuis te realiseren. Mystery House  heeft in het pitoreske Valkenburg (Limburg) 3 onvergetelijke belevingen. Waarbij Zodiac en Asylum een van onze favorieten zijn. We zijn daarom ontzettend benieuwd wat we kunnen verwachten van deze escaperoom voor thuis beleving.

9 puzzels verspreid over enkele weken zullen je toegestuurd worden. 3 elke week. Ben jij de persoon die alles goed heeft en alle antwoorden weet te ontcijferen? Dan word je toegelaten tot de slotronde, de beslissende 10de ronde. Deze laatste ronde gaat de moeilijkste brain challenge zijn volgens Mystery House. Vandaag 24 maart zal de eerste puzzel online komen.

Win geld met het spelen van deze beleving

Het unieke aan de escape room beleving van Mystery House Valkenburg is dat voor iedere deelnemer er 1 euro in de beker gaat. En de winnaar van de 10de en laatste ronde krijgt de pot. Dit zou zomaar dus 1.000 euro kunnen zijn, of nog veel meer! Deelname aan het mysterie ’13th’ is 13 euro per persoon/groep.

“Ik vermoed dat hier een gezelschap achter zit dat listig, gevaarlijk en manipulatief is en geweld niet schuwt. De waarheid moet boven tafel komen. Help jij mee? Bewijs je denkvermogen, zie het als een eerste training.”, aldus Rik Prinsen, eigenaar van Mystery House

Rik geeft aan dat je niet per se vandaag al hoeft te starten. Je kunt de komende 3 weken nog gewoon meedoen, als je maar zorgt dat je voor 11 april alle 9 uitdagingen opgelost hebt. Dan zul je de laatste aanwijzigingen van het mysterie ontvangen en heb je tot 16 april 13:13 om de laatste oplossing door te sturen. En voor de snelste groep of persoon betekent dit dat je de prijzenbeker zal ontvangen met het bedrag dat bij elkaar verdiend is door alle spelers die meedoen. Voor elke speler zal er 1 euro in de beker komen.

13th Mystery

De wereld laat zich niet zomaar doorgronden. Er is een leger van spelers actief. Maar welke spelers? Wie zijn zij en wat is hun doel? Noemen zij zich the 13th? Waarom juist vandaag? Ben ik nog niet te laat? Kan ik het wel alleen? Allemaal vragen, lief dagboek van me, die ik niet zomaar aan een wildvreemde wil overlaten. De roep om wereldwijde decentralisatie wordt steeds luider; maar komt deze wel van alle wereldburgers, of wil the 13th ons dat laten geloven? Waar staat het voor, voor het 13th-genootschap? In de zoektocht naar de waarheid, zoek ik medestanders en voorvechters van het geluk. Ik ga hiervoor een oproep plaatsen, lief dagboek.

Zo luidt de boodschap op de website van 13th. Het is inderdaad een groot mysterie en kunnen niet wachten om het te mogen spelen. Heel veel succes voor iedereen die het gaat spelen. Het lijkt ons een uitstekende mogelijkheid om alsnog met je gezin tussen alles door een leuk escaperoom beleving te spelen.

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest