31 oktober Halloween escaperoom acties

oktober 3, 2019 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

Wij kunnen niet wachten! 31 oktober is het weer Halloween en vele escaperoom locaties hebben allerlei spannende acties rondom dit thema georganiseerd. Want zeg nou zelf, een escaperoom leent hier zich natuurlijk uitstekend voor!

We hebben voor jullie een aantal locaties onder elkaar gezet waarvan je 31 oktober zeker niet mag missen!

Escapium Utrecht

Zij bouwen hun pand helemaal om in thema van Abandoned. Ze sluiten hun escaperoom “The Dam” gedurende Halloween, zodat alle focus ligt op Abandoned. Zij zullen gebruik maken van real life acteurs die het verhaal extra heftig binnen laten komen en je voortdurend achterna gejaagd wordt.

Escaperoom Betuwe

Bij deze escaperoom hebben ze gebruik gemaakt van grafstenen. Elk jaar rond Halloween versieren ze van alles buiten en hebben ze acteurs die de gasten op gepaste wijze begroeten. Er is een aangepaste spelbeleving/variant op hun huidige escaperoom.

Escaperoom Poortugaal

Op 31 oktober 1926 stierf Harry Houdini dus met Halloween is het extra griezelen in deze Houdini escaperoom. Lukt het de gamers contact te maken met de geest van Houdini tijdens de speciale Seance kamer?

Escaperoom in Gouda

Het verdwenen kasteel van Gouda is duisterder dan ooit. Rare verschijningen zijn gesignaleerd… Jacoba? Extra elementen en real life acteurs zorgen voor meer schrikmomenten en nog meer spanning. Durf jij het aan?

Darkpark Delft

Van donderdag 31 oktober t/m zondag 3 november. Geen 60 maar 75 min!

Iedereen die het aandurft om tijdens Halloween naar de locatie in Delft te komen om een van de escaperooms te bezoeken wacht een onaangename verrassing. Ontsnappen was nog nooit zo belangrijk, want deze Halloween is het maar de vraag of iedereen het gaat overleven!

Normaal laten ze je gewoon naar binnen als je bij hun langs komt, maar tijdens Halloween zetten ze zelf geen stap naar binnen, ze kijken wel uit. Jullie moeten dus op eigen houtje je weg naar de escaperoom zien te vinden… en daarna de weg weer naar buiten.

Speciaal voor Halloween nodigen ze iedereen uit om verkleed naar DarkPark te komen. Hoe gekker hoe beter, want de mooiste kostuums delen ze op hun Instagram pagina EN aan het eind van het Halloweekend kronen ze de King en Queen van DarkPark Halloween! De winnaars van deze illustere titel mogen gratis nog eens terug komen voor een van hun andere experiences, dus leef je uit!

Wat er zich allemaal af gaat spelen nadat je het pand betreedt houden ze nog even in het midden, maar ze garanderen dat je met grijze haren naar buiten zult komen… ALS je nog naar buiten komt.

One Hour Lock up Naarden

Speciaal voor alle bange poeperds die geen stalen zenuwen hebben geeft One Hour Lockup escaperooms in Naarden korting op haar beide kamers. Die zijn namelijk wel spannend maar niet heel eng (ondanks dat je bij een seriemoordenaar op visite gaat of er een duister genootschap achter je aan zit). Met de kortingscode BANGEPOEPERD krijg je die dag € 20,00 korting op deze escaperooms.

Veel plezier met Halloween!

Wil je nog een escaperoom gaan spelen binnenkort? Houd 31 oktober vrij in je agenda, want het is zeker de moeite waard om bij een van de escaperooms te gaan griezelen :-)! We zijn heel benieuwd naar jullie ervaring!

 

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest