ABC 10 News uit San Diego doet net of escape rooms breaking news zijn

juli 26, 2015 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

Blijft hilarisch, nieuwszenders die denken dat escape rooms net nieuw zijn. Zo ook ABC 10 News. Ze komen wat laat aan tafel, maar elke reportage over escape rooms is weer goed voor iedereen die een escape room heeft. Jack lasky heeft namens ABC 10 deze week een reportage gemaakt van een escape room in San Diego waar we te zien krijgen hoe een familie uit een escaperoom probeert te komen. De escape room waar opgenomen wordt is House Of Hints in San Diego. Wat ze heel erg netjes gedaan hebben is dat ze geen spoilers vertellen of hebben laten zien. Dus geen antwoorden op puzzels of hints. Dat is heel erg fijn om te zien. In tegenstelling tot veel andere escape room reportages.

Ze zijn wel een beetje laat met de reportage, maar altijd leuk om een escape room in the picture te zien staan. Hier in Nederland hebben we ook al RTL en DWDD gehad die een escape room reportage hebben gemaakt. Zouden ABC 10 News getipt zijn door de escape room bij Comic Con San Diego om het nu toch maar te doen? De eerste escape room in San Diego was er immers 9 maanden geleden al.

House of Hints heeft 3 escape rooms en heeft een speciale optie als je wilt reserveren. Je kunt in plaats van 1 uur, 2 uur reserveren. Je hebt dan dubbel zoveel tijd maar krijgt geen enkele hint. Je moet het dan helemaal zelf doen. Je betaald hiervoor 1,5 x de normale prijs. Dus voor 50% extra mag je dubbel zo lang spelen.

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest