Dit weekend opent allereerste escape room in Almere

juli 25, 2015 | Nieuws | Mike van Hoenselaar 1 Comment

Dit weekend wordt de allereerste escape room in Almere geopend. Ruud Budding, eigenaar van Escape Room Almere gaat uiteindelijk 4 kamers maken met ieder een eigen thema. Waaronder het thema aardbeving, brand en ziekenhuis. Dit weekend opent de eerste kamer en heeft als thema laboratorium.

Je wordt in de escape room opgesloten met een nieuw dodelijk virus in het land: Ebaluminie. Eerder is er al onderzoek geweest naar deze ziekte, maar tot op heden heeft het nog geen resultaten opgeleverd. De laatste jaren stijgt het dodental door Ebaluminie aanzienlijk en de overheid heeft nu jullie ingeschakeld om het onderzoek naar medicatie tegen dit virus opnieuw te starten.

Escape Room Almere heeft duidelijk aangegeven hoe moeilijk een escape room is. Deze eerste escape room heeft een moeilijkheidsgraad van 9/10. Dat is dus aanzienlijk. De kamer is voor 4 tot maximaal 6 personen en je kunt de kamer boeken voor 100 euro. Ga je met 6 personen dan betaal je 17 euro pp.

Meer informatie over Escape Room Almere.

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

One Comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pin It on Pinterest