Antwoorden #escapeisolation Quests

augustus 10, 2020 | Interviews | Mike van Hoenselaar

Nu de meeste escaperooms weer open zijn is het een mooi moment om de antwoorden van #escapeisolation te geven. Zie verderop in het artikel. Het heeft even op zich laten wachten, maar we wilde een moment kiezen waarop de deelnemende escaperooms ook weer open waren.

#escapeisolation

Direct aan het begin van corona heeft Escape Rooms Nederland samen met escaperooms in Nederland 3 quests gemaakt. Duizenden spelers hebben meegeholpen om het mysterie te ontrafelen. Wat hebben we genoten van jullie enthousiasme.

Quest 1: Wheel Of Choice
Quest 2: Jewel Of Wisdom
Quest 3: Hands Of Love

De winnaars van de quests konden een gratis escaperoom winnen, een Brain Unbox of een flinke korting bij een van de deelnemende escaperooms. Voor alle niet winnaars, maar wel het juiste codewoord is een kortingscode beloofd om alsnog bij een van de deelnemende escaperooms te kunnen spelen. Aan alle spelers die meegedaan hebben wordt morgen een mail gestuurd met deze speciale kortingscode.

Antwoorden Quest 1

Bij deze quest was het de bedoeling om de Escape Rooms Nederland database te herstellen. Jullie hebben met man en macht de juiste antwoorden weer terug weten te vinden. Ontzettend bedankt daarvoor. 351 spelers hebben uiteindelijk alle goede antwoorden gevonden. Een hele prestatie dus!

Bekijk alle individuele antwoorden van alle vragen in het specifieke artikel.

Antwoorden Quest 2

Het juweel uit uitdaging 1 was zijn kracht nog niet verloren. Terwijl jullie ons aan het helpen waren met onze database van Quest 1 zijn er continu vreemde en mysterieuze dingen gebeurd met vreemde mails in de inbox. Allemaal vreemde afbeeldingen waar een antwoord op gevonden moest worden. 106 van jullie wisten alle goede antwoorden op tijd terug te vinden. Het was dus flink pittig!

Het codewoord wat we zochten was: togetherwewillescape#escapeisolation

Bekijk alle individuele antwoorden van alle vragen in het Quest 2 specifieke artikel.

Antwoorden Quest 3

Onze Messenger van de Escape Rooms Nederland Facebook pagina was dit keer op hol geslagen. Normaal worden daar vooral gesprekken gevoerd door Karin en mijzelf met escape room enthusiasts. Nu kregen we chatberichten binnen van een onbekend ‘persoon’. Het was een creatieve zoektocht naar escaperooms in de stijl van paaseieren zoeken. Speciaal voor de spelers die vaker een escaperoom gedaan hadden. 52 van jullie wisten het juiste codewoord door te geven. Flink pittig was deze laatste quest.

De 22 afbeeldingen gaven de naam van de escaperoom die je op moest zoeken. Eenmaal op de websites aangekomen vond je daar een soort ‘paasei’.

Als je die allemaal om had gezet in de juiste letters vond je ACHT MAAL ZES PLUS EEN. Het codewoord wat we zochten was dan ook het getal 49.

Bekijk alle individuele antwoorden van alle vragen in het Quest 3 specifieke artikel.

Bedankt!

Wat hebben we veel plezier gehad om dit voor jullie te mogen maken. Wie weet is het gevaar nog niet geweken en doen we in de toekomst wederom een beroep op jullie. Maar in de tussentijd….

Op naar de volgende escaperoom!

De meeste escaperooms hebben het nog steeds erg zwaar. Ze zitten met smacht op jou en je team te wachten. Om de uitdaging aan te gaan en onvergetelijke momenten mee te maken. Twijfel je om te gaan spelen ivm corona? Bekijk de website en anders bel ze op. Ook op Escape Rooms Nederland hebben veel escaperoom hun coronabeleid geplaatst zodat je zodat je een goed beeld krijgt hoe het er aan toe gaat.

Elke locatie is er bij gebaat jou op een zo veilige manier te kunnen laten escapen. Lekker escapen met je huishouden, huisgenoten of naasten. Heel veel plezier gewenst!

❤️ Mike en Karin

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    NIEUW! Laat kinderen spelenderwijs leren door middel van (online) escaperoom avonturen! Circus Pief Paf!

    Pin It on Pinterest