Acteur Seth Green e.a. laten zich opsluiten in een escape room

juli 21, 2015 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

In het programma The Flog presenteert Felicia allerlei leuke, gekke en noemenswaardige dingen die te vinden zijn online of daarbuiten. In de aflevering van deze week is Felicia samen met Zachary Levi (acteur uit bijvoorbeeld Thor: The Dark World), Clare Grant (geek, speelt in veel comic films als stemacteur) en Seth Green (acteur, o.a. Scott Evil in de Austin Powers films) naar een escape room gegaan. Op 3:15 begint hun escape room ervaring bij Basement LA waar de kamer The Basement spelen.

Het leek er op dat, net zoals bij alle andere reportages, je alle antwoorden van de puzzels te zien zou krijgen. Dus dan hoefde je nooit meer die escape room te spelen als je de video zou kijken. Maar de eigenaar van de escape room heeft speciaal voor de opname van The Flog de puzzels aangepast zodat als je zelf zou gaan, je niet dezelfde puzzels ziet. Nu geloof ik niet dat hij zijn hele escape room op de schop gaat gooien daarvoor, maar wel goed dat hij snapt dat je niet zomaar al je puzzels en raadsels in de video moet zetten.

Als je denkt dat je The Basement in Los Angeles al vaker voorbij hebt zien komen, dat klopt. Het stel uit The Bachelorette ging ook naar deze escape room toe.

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest