Benefit Bash for Mama Cash: win gratis toegang tot escape room Gemert

juni 26, 2015 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

Vier Gemertse meiden gaan de Nijmeegse Vierdaagse lopen voor het goede doel. Jade Peters, Mieke Vos, Kelly van Leeuwen en Annelie van Zantvoort dienen ieder 160 euro in te brengen voor het goede doel. Ze organiseren aanstaande zondag een Benefietdag om geld in te zamelen voor Mama Cash.

Mama Cash is een fonds dat zich wereldwijd inzet voor de rechten van vrouwen. Ze ondersteunen initiatieven van groepen, organisaties, netwerken en vrouwenfondsen die geleid worden door vrouwen, meiden en transgenders. De Nijmeegse Vierdaagse vindt dit jaar plaats van 21 tot en met 24 juli waar de dames dit jaar voor het eerst aan gaan meedoen.

De Benefit Bash wordt aanstaande zondag vanaf 14.00 uur gehouden bij Café Gij&Ik in Gemert. Bij deze Benefiet Bash zijn door verschillende ondernemers uit Gemert prijzen ter beschikking gesteld. 1 van deze prijzen is een toegangsticket tot Escape Room Gemert. Jade is erg blij met deze escape room prijs.

“Lootjes kosten drie euro per stuk of twee voor vijf euro. En we hebben leuke prijzen gekregen van de Gemertse ondernemers; van mooie ringen tot een bikini, van dinerbonnen tot een dagje wellness en van speelgoed tot plantjes. We mogen zelfs een avontuur in de Escape Room verloten”

Wij vinden het natuurlijk erg leuk dat de escape room als speciale prijs gezien wordt! Wie weet is de Staatsloterij de volgende die escape room prijzen gaat weggeven :).

 

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Pin It on Pinterest