Best Escape Maastricht Escaperoom van de maand december 2016

december 1, 2016 | Nieuws | Mike van Hoenselaar 1 Comment

Een escaperoom uit het zuidelijke deel van Nederland als escaperoom van de maand. Elke Escaperoom van de Maand is aan te raden om te spelen en heeft net iets extra’s. Zo ook de escaperoom van deze maand. Niet alleen omdat alleen wij dat vinden, maar ook de reviews op Escape Rooms Nederland zeggen dat. Een 9.7 uit 43 reviews. De Escaperoom van de Maand is voor Escape Rooms Nederland een manier om de kwaliteit van escaperooms in Nederland te laten zien. Vorige keer was het Escape 48 in Breda die in november de meest speciale escaperoom op dat moment was. In de maand december verhuizen we nog meer naar het zuiden van Nederland. De Escaperoom van de Maand ligt namelijk in Maastricht. Vanaf 1 december 2016 zal Best Escape in Maastricht onze Escaperoom van de maand zijn.

Best Escape in Maastricht

Maastricht telt niet zo heel veel escaperooms. Toch is deze escaperoom het omrijden richting het zuiden van het land zeker waard. De naam Best Escape moet je niet verwarren met de plaats Best of een andere Best Escape in Purmerend. Bij Escape Rooms Nederland geloven we ook niet in de beste escaperoom, maar deze in Maastricht is zeker een aanrader en een van de betere van Nederland. Vooral de focus op het leveren van een topbeleving door middel van kwaliteit en hoogstaande puzzels kunnen we erg waarderen.

Op dit moment heeft Best Escape 2 escape rooms open: Celblok 9 en Skyshaker. Celblok 9 is al een hele tijd open. Skyshaker nog maar paar maanden. Celblok 9 hebben we zelf ook gespeeld. Een mooie kamer die zich afspeeld in een nagebouwde gevangenis. Goed verhaal en mooie puzzels. Hebben hier echt genoten.

We hebben hier alweer een tijdje geleden gespeeld en sindsdien is Skyshaker er bij gekomen. Beleef het zelf in de nieuwste Escape Room van Best Escape: Sky Shaker – ontsnappen kun je wel schudden! Ga vooral kijken in Maastricht bij Best Escape en laat je ervaring achter op Escape Rooms Nederland.

Escape Room van de Maand December

Escaperoom van de maand is een moment waarbij we een escaperoom extra aandacht geven die het verdiend. Best Escape is de 12de escaperoom en de laatste van dit jaar. We kijken terug op een geweldig jaar van escaperooms. De maand December sluiten we af met Best Escape in Maastricht. Heb je een suggestie voor een escaperoom die we echt eens moeten bezoeken of die meer aandacht verdiend in 2017? Laat het ons weten.

Meer informatie over Best Escape en haar kamers, ben je al ontsnapt uit een van de kamers bij Best Escape? Laat anderen dan weten wat je er van vindt. Deel je ervaring.

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

One Comment

  1. Avatar

    Klinkt als een gave escaperoom, die Skyshaker! Als ik een keer in de buurt van Maastricht ben met mijn vrienden gaan wij hem zeker uitproberen. wij waren laatst bij een escaperoom in Nijmegen hadden nog 2 minuten over! Ik ben benieuwd of de Skyshaker net zo uitdagend is!

    Met vriendelijke groet,

    Maickel de Ruijter

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pin It on Pinterest