Help Nederland naar nóg betere escaperooms

juni 28, 2018 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

Een escaperoom is al even bekend natuurlijk. Daar weet jij alles van. Anders zou je niet op Escape Rooms Nederland aanwezig zijn. Maar is het nog altijd even leuk om een escaperoom te spelen? Verwacht je al anderen dingen dan toen je voor het eerst speelde? Ondanks dat een escaperoom eigenlijk in alle gevallen met enorm veel passie en emotie gemaakt is, zijn er nog steeds locaties waar je nog geen leuke ervaring hebt. Helaas.

Waarom helpen we eigenaren niet om escaperooms nog beter te maken? Het kan! Er is een groot wereldwijd onderzoek dat gedaan wordt om eigenaren te helpen om de beleving, puzzels en kwaliteit te verhogen. Het is nu, nog meer dan ooit, zaak dat we eigenaren laten zien wat we willen. Bij Escape Rooms Nederland willen we meer en betere escaperooms. Jij toch ook?!

Wat zoek jij in een geweldige onvergetelijke escaperoom?

Honderden hebben het onderzoek al ingevuld. Europa loopt nog achter qua inzendingen. Dat kan beter. Toch?

Doe mee met het onderzoek ->
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfNLgKZ9-I1Z4WxQx8lWfVOIfHIMMLZnzjA6n8bHFHx5K0xWQ/viewform

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest