Bijna genoeg stemmen voor Lego escape game ‘Carter’s Secret’

mei 19, 2022 | Nieuws | Karin Goumans

We schreven in 2020 al een artikel over de Lego escape game set die Brick Projects op de markt wil brengen. Escape rooms in combinatie met Lego, dat is toch de ultieme combinatie.

Carter’s Escape is een LEGO IDEAS-project en moet 10.000 stemmen krijgen om geproduceerd te worden. Met onze steun kan dit project op de markt komen als een echte escaperoom LEGO set. Dirk van Haesbroeck, eigenaar van Brick Projects heeft een ontwerp gemaakt met 6 kamers waarbij je door middel van puzzels het gevoel krijgt een echte escaperoom te spelen.

LEGO escaperoom set Carter’s Secret

Dit LEGO-project werkt als een echte escaperoom: je hebt 60 minuten om door de kamers te komen. Het doel is om toegang te krijgen tot het planetarium en Newt Carter te bevrijden die binnen in het planetarium vastzit. Dit spel bestaat uit 6 kamers en zijn allemaal afneembaar. Om de deuren te openen, moet je een aantal verborgen voorwerpen vinden of een puzzel oplossen.

Nog 21 dagen om te stemmen

Zoals wel al vertelden moet dit project minimaal 10.000 stemmen weten te halen en ze zitten nu op 9827 stemmen. Dirk is zo dichtbij de 10.000 stemmen dat hij onze hulp nog even heel hard nodig heeft. Hij heeft nog maar 21 dagen te tijd om dit doel te behalen. Als eenmaal de 10.000 bereikt is, zal de LEGO Groep beoordelen of het project verkoopbaar is of niet.

Helpen jullie mee Dirk zijn droom werkelijkheid te laten worden? En wie weet kun jij dan binnenkort genieten van deze escape room in Lego vorm. Wij zijn in ieder geval fan en zijn heel benieuwd!  Stem mee!

Karin Goumans
Karin Goumans
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Ik heb meer dan 50 escaperooms gespeeld en speelde mijn eerste in 2015. Kan er geen genoeg van krijgen. Ik hou vooral van samenwerkpuzzels. Uitdagingen pak ik met beide handen aan en ben een echte doorzetter. Ik ben erg creatief en hou van schilderen.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest