Blazhoffski zoekt stagiaire voor TV programma over escaperooms

januari 23, 2017 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

Vind jij escaperooms het einde en wil je leren wat het is om een TV-programma te maken? Dan heeft Blazhoffski een mooie stage voor jou. Voor een groot avontuurlijk spelprogramma gebaseerd op escape rooms zijn ze op zoek naar een enthousiaste student(e) die kan helpen bij de productie van dit programma. Tijdens deze afwisselende stage krijg je veel verantwoordelijkheid en is er ruimte om veel te leren in het televisievak.

Blazhoffski noemt het zelf heel eng. Terwijl wij weten dat lang niet alle escaperooms eng hoeven te zijn. Daarnaast verwachten we op basis van wat we weten van Blazhoffski over het nieuwe TV-programma dat het ook lang niet altijd even eng is. Dus dat hoeft niet iets te zijn wat je weerhoudt om te solliciteren. TV-programma’s maken en escaperooms spelen. Wat wil je nog meer :).

Werkzaamheden

Je zult voornamelijk het productieteam gaan ondersteunen. Aan jou de taak om draaidagen te organiseren en te helpen om deze zo goed mogelijk te laten verlopen. Er zijn testdagen voor de spellen die geregeld moeten worden en daarbij hoort ook het regelen van props en productieartikelen. Waar mogelijk kun je bij meerdere programma’s meekijken en ingezet worden. Aan de hand van je eigen inzet en kwaliteiten kun je je eigen takenpakket verbreden. Klinkt allemaal heel tof.

Break Out, nieuwe TV programma over escaperooms

In het nieuwe spelprogramma zullen 12 bekende Nederlanders in een afvalrace strijden om het programma te winnen. Op verschillende locaties in Nederland zullen avontuurlijke en spannende spellen uitgevoerd worden in de vorm van escaperooms. Escape Rooms Nederland gaat samen met Blazhoffski en AVRO TROS samenwerken bij dit nieuwe TV-programma voor escaperooms. Hierover later meer.

BlazHoffski Productions is een groeiende en creatieve organisatie met veel jonge collega’s en een informele werksfeer alsdus hunzelf. Wil jij bijdragen om dit nieuwe programma tot een nog groot succes te maken? Ben je verantwoordelijk, flexibel en houd je ook van een gezellige werksfeer? Reageer dan zo snel mogelijk en stuur je CV en motivatie naar [email protected] De stagevergoeding is €350,- per maand.

Wat extra informatie vind je op de website van Blazhoffski.

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest