Brain Unbox: mobiele escaperoom box huren

Mobiele escape boxen zijn hot!

Vooral nu in de coronatijd is het blijven spelen van escaperooms erg leuk maar het wordt ons wel lastig gemaakt. Gelukkig mogen we nog blijven spelen houdende aan de strikte regels van het RIVM. Vind je het te spannend om naar een escaperoom te gaan? Dan hebben wij de perfecte oplossing. Haal de escaperoom naar je huis door middel van een escapekist!

Escape Rooms Nederland heeft als enige in Nederland de mogelijkheid om Brain Unbox te kunnen verhuren. Escapekisten zijn een escaperoom in het klein waarmee jij elk evenement of elke dag een feest kunt maken. Een mobiele escaperoom kost vaak veel geld om die een hele dag speciaal voor jou of jouw bedrijf te reserveren. Een escaperoom is met maximaal 6 al vaak te klein om te spelen.

Als je een escapekist huurt heb je de mogelijkheid om een draagbare escaperoom te hebben. Je kunt hem dus op jouw afdeling neerzetten voor collega’s, je eigen kinderfeest, thuis met vrienden of gezin, of op een speciaal evenement.

Makkelijk te resetten en erg handzaam

De boxen zijn heel erg makkelijk zelf te resetten aan de hand van de handleiding die we erbij leveren. Zo kunnen meerdere groepen op een dag spelen voor een leuk battle element.

Een Brain Unbox is makkelijk te huren en is erg licht te dragen. Zo ook voor ons makkelijk te verzenden. Je hoeft geen medewerker te betalen en je kunt hem een hele dag huren. Je kunt het spel dus zo vaak laten spelen als je wilt. Uiteraard is het ook bij onze spellen zo dat als je hem eenmaal gespeeld hebt dat je het niet nog eens kunt spelen. Helaas.

Leeftijd: Brain Unbox is vanaf 12 jaar te spelen. Als er volwassenen bij zijn dan is vanaf 10 jaar ook mogelijk.

Duur: +/- 60 minuten.

Brain Unbox spellen met talloze thema’s

Voor elke gelegenheid is er een leuke Brain Unbox kist te huur. We hebben op dit moment 8 verschillende thema’s van de Brain Unbox kisten beschikbaar. We hebben een capaciteit aan kisten van 2 tot 80 personen.

Verschillende thema’s

Time Machine– De recente ontdekking van tijdreizen heeft ertoe geleid dat veel mensen het voor eigen gewin hebben gebruikt, waardoor het ruimtetijdcontinuüm uiteindelijk met hun hebzucht is verbroken. Kun jij helpen bij het ontcijferen van de tijdcapsule die het quantumtunneling-apparaat bevat om het universum te redden?

Solve The Crime– Op een regenachtige dag in november probeerde Mark Miller de elementen te trotseren en waagde hij zich buiten om te joggen langs zijn gebruikelijke route. Deze beslissing bleek fataal te zijn: het lichaam van Mr. Millers werd de volgende dag gevonden door een andere jogger. Kun jij het mysterie oplossen en de moordenaar vinden?

World Trip– Uw onlangs overleden overgrootvader heeft zijn huis in zijn testament aan u doorgegeven. Tijdens het opruimen van de zolder vond je een heel oud paspoort met een brief van hem aan jou: Hij had lang geleden de loterij gewonnen, maar niemand op de hoogte gebracht. Hij gebruikte een deel van het fortuin om de wereld rond te reizen en wil nu dat je in zijn voetsporen treedt, om niet alleen de rest van zijn rijkdom te ontdekken, maar ook iets veel waardevollers …

Outbreak– Er brak een dodelijk virus uit, de mensheid staat op het punt van uitsterven: het virus verspreidt zich snel en het dodental stijgt elke dag. Je maakt deel uit van de toonaangevende onderzoekers die werken aan een remedie om te redden wat er nog over is van de mensheid. Vind je de formule voor de remedie voordat het te laat is?

Christmas – Je bent het hele jaar een stout kind geweest, dus de kerstman zal dit jaar geen cadeautjes voor je hebben. Reis terug in de tijd om je misdaden op te lossen en misschien slaag je erin de kerstman ervan te overtuigen zijn mening te veranderen.

Bachelor Party (mannen)– Na een wild vrijgezellenfeest in een landhuis, lukte het je op de een of andere manier om de doos met je trouwringen te verliezen! Nu is het aan jou en je beste mannen om de ringen te vinden en je bruiloft te redden.

Bachelorette Party (vrouwen)– Na een wild vrijgezellenfeest word je wakker in je hotelkamer en merk je dat sommige van je bezittingen verdwenen zijn, waarvan het ergste je bruidsjurk is! Kun je de stappen van gisteren volgen en de hele avond herbeleven om je bruidsjurk op tijd te vinden?

Halloween– Lang geleden betoverde een kwaadaardige magiër het dorp met een vreselijke vloek. Om de vloek te verbreken, moet je inbreken in het heksenhuis en de bron van haar kracht stelen; haar toverstaf.

Naast deze Brain Unbox escapekisten zijn er ook luxe varianten die je kunt huren. Weet je niet zeker of een escapekist, puzzelkist of themakist voor jouw gelegenheid de beste oplossing is of denk je dat je een hele uitdagende vraag hebt om het ook op jouw evenement onvergetelijke te maken? Daag ons uit.

Huur een escapekist

Ben je nieuwsgierig geworden of wil je graag een Brain Unbox escapekist huren? Reserveer een escapekist voor jouw volgende feestje of evenement.

Deze escapekisten worden in heel Nederland bezorgd, hier worden extra kosten voor gerekend.

Pin It on Pinterest