Burgemeester Leiden lid van geheim genootschap?

augustus 20, 2015 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

Deze week was de burgemeester van Leiden, Henri Leferink, bij Argos TV Medialogica. Zaken die de wereld van politiek, zakenleven en media schokten worden hier maandelijks onder de loep genomen. De aflevering van deze week ging over de reintegratie van Benno L. Wat wij veel interessanter vinden is dat de Henri Leferink op TV te zien is met wat wij denken het symbool van S.O.C.K. Het geheime genootschap bij de escaperoom The Architect van Sherlocked.
S.O.C.K. staat voor Society Of Crossed Keys.

sock-sherlocked-henri-lenferink-leiden-burgemeester-twitter

Dit is voor ons de eerste keer dat een politiek persoon openlijk dit symbool draagt. Henri staat er na wat speurwerk ook mee op zijn Twitter-profiel. Wij denken dat de burgemeester het symbool draagt omdat Leiden ook wel de sleutelstad genoemd wordt. We kunnen niet precies zien of het echt het symbool van het geheime genootschap is. S.O.C.K is niet voor niets een geheim genootschap waar ondergetekende ook tot behoort. Zie onderstaande foto van het symbool zoals ik deze draag.

Een van de 2 escaperooms die nu in Leiden zijn zouden dus iets moeten doen met SOCK. Wij weten dat Escaperoom Leiden in het Kruithuisje de term sleutelstad noemt op hun website, maar deze opent op 1 september. Dus het is nog geheim welke rol sleutels gaan spelen in deze escape room.

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest