Code van Coppens opent escape room in Antwerpen

november 15, 2022 | Nieuws | Karin Goumans 1 Comment

Twee weken geleden schreven we een artikel over het Tv programma Code van Coppens. Het, inmiddels derde seizoen, is vanaf 23 oktober weer terug op SBS6. De Vlaamse broers Mathias en Staf Coppens hebben ook voor dit seizoen van Code van Coppens acht gloednieuwe escape rooms ontwikkeld waarin zij de komende weken zestien BN’er-koppels opsluiten en onderwerpen aan spannende en zenuwslopende experimenten en mysteries.

Inmiddels zijn de eerste twee afleveringen geweest. In de eerste aflevering namen Erica en Maxime Meiland het op tegen Edsilia Rombley en Jasmine Sendar. In aflevering 2 doken Kim-Lian van der Meij en Kees van der Spek én broers Dave en Donny Roelvink 3800 diep de Atlantische Oceaan in om daar de Titanic op te vissen. Hebben jullie al gekeken?

Escape room Code van Coppens in Antwerpen

Ben je nu helemaal fan van het Tv programma ‘Code van Coppens’? Dan is er goed nieuws, want vanaf nu kunnen alle liefhebbers zich volledig laten onderdompelen in een escape room in de Antwerpse Stadsfeestzaal. Vanaf 29 oktober is er namelijk een escape room in de Antwerpse Stadsfeestzaal geopend, volledig gebaseerd op het VTM-programma van de broers Staf en Mathias Coppens.

Durven jullie de uitdaging aan?

Dit is je kans! Stap nu zelf binnen in de wondere wereld van Staf en Mathias in de Code van Coppens Unlocked. Kies één van de twee escape rooms. Elke escape room bestaat uit 4 kamers die je moet proberen unlocken en een VR-beleving. Als trouwe fan zie jij vast ook meteen de link met de thema’s uit eerdere seizoenen.

Je hebt dus de keuze uit twee verschillende escape rooms: die van Mathias (rolstoeltoegankelijk) en die van Staf, elk met andere kamers.
Je team bestaat uit 2 tot maximum 6 personen. Je kan de uitdaging al aangaan met 2 personen, maar houd hierbij rekening met de aangerekende prijs. Het jongste lid van je team moet minimaal 6 jaar oud zijn.

In een speeltijd van 50 minuten doorloop je 5 verschillende kamers. Jouw missie: de code kraken om telkens de volgende kamer te ‘unlocken’. Zoek daarvoor naar verborgen tips, aanwijzingen of opdrachten. Al zou het geen Code van Coppens zijn zonder een paar valkuilen… Code niet gevonden? Kan gebeuren: de deur gaat na 10 minuten automatisch open, zodat je verder kan naar de volgende kamer.

Lukt het jouw team om op tijd te ontsnappen? Ga de uitdaging aan en beleef het Code van Coppens-avontuur zelf vanaf 29 oktober in de Stadsfeestzaal in Antwerpen! Let op, dit is een tijdelijke escape room en is nu al verlengd tot aan de kerstvakantie. Wees er dus snel bij.

Online reserveren en meer informatie vind je op de website van Code van Coppens.

Bron: https://vtm.be/code-van-coppens/unlock-jezelf-uit-de-code-van-coppens-escape-room

Karin Goumans
Karin Goumans
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Ik heb meer dan 50 escaperooms gespeeld en speelde mijn eerste in 2015. Kan er geen genoeg van krijgen. Ik hou vooral van samenwerkpuzzels. Uitdagingen pak ik met beide handen aan en ben een echte doorzetter. Ik ben erg creatief en hou van schilderen.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

One Comment

  1. Avatar

    Echt schandalig! Je kan deze escape room in 5 minuten uitspelen, per kamer is er maar 1 of 2 raadsel en super simpel. Als je elke kamer zoals ons in 2 minuten uitspeelt moet je nog eens 8 minuten wachten. 2 kamers waren ook bij ons kapot . Personeel was ook heel onbeleefd en deden alsof ze van niets wisten. Schandalig ! Ga aub niet naar deze geld klopperij !!

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pin It on Pinterest