Comic-Con San Diego krijgt Call of Duty: Black Ops 3 Escape Room

juli 7, 2015 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

Activision heeft aangekondigd dat ze naast de grote onthulling van Call of Duty: Black Ops 3 Zombies op 9 Juli op de San Diego Comic-Con, ze ook een exclusieve Black Ops Zombies beleving gaan creëren. In de Call of Duty: Black Ops 3 Escape Room Challenge kun je jezelf op laten sluiten net zoals we van een escape room gewend zijn.

De escape room is voor Comic-Con aanwezigen, maar ook open voor het grote publiek. De escape room van Call Of Duty zal net als een reguliere escape room een vaste tijd kennen waarin je moet proberen te ontsnappen. Het is verder niet duidelijk wat voor puzzels er in zullen zitten of de verhaallijn die gebruikt gaat worden. Ook geeft Activision nog niets bloot over hoe groot de herkenning van Call Of Duty in de kamer zelf zal zijn. Wij verwachten dat ze gebruik maken van een mobiele escape room van een van de escape room bouwers in de US die al een kamer heeft met als thema zombies.

Erg leuk om op steeds meer evenementen een escape room tegen te komen.

Bron: Activision

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest