CONSPIRACY-19: Een nieuwe DarkPark experience. Voor thuis!

maart 24, 2020 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

DarkPark lanceert CONSPIRACY-19 – een nieuwe escape room beleving voor thuis! Een unieke beleving vol puzzels en avontuur die je gewoon vanuit huis kunt spelen in je eentje, met zijn tweetjes of met zijn vieren. Dit spel valt in de categorie thuismysterie. Waarbij we al spellen kennen zoals die van Puzzelpost, Crimibox en Mysterious Package Company en de vele andere mobiele escaperoom kisten en spellen die er te koop zijn.

Ondanks de inspanningen om een veilige omgeving te creëren in de escape rooms ziet DarkPark een grote terugloop in de boekingen nu het Coronavirus ons land in zijn greep houdt. Daarom wil het een totaalbeleving creëren die net als de fysieke escaperooms een bepaald gevoel overbrengen.

“We hebben besloten om te stoppen ons zorgen te maken over de toekomst van het bedrijf en in plaats daarvan onze energie te steken in het creëren van een beleving voor thuis. Op die manier kunnen onze fans toch genieten van een nieuwe DarkPark ervaring!”, aldus Gijs Geers, eigenaar van DarkPark.

Wat is CONSPIRACY-19?

CONSPIRACY-19 is een meeslepend spel dat je per post ontvangt. Het bevat talloze unieke voorwerpen, speciaal ontworpen puzzels en een bloedstollend avontuur. Je zult inloggen op geheime websites, unieke content te zien krijgen en mysterieuze aanwijzingen ontdekken in een race tegen de klok om de wereld te redden van ‘het virus’. Ze hebben aangegeven aan Escape Rooms Nederland dat ze ondanks dat het een thuismysterie wordt dat ze zoveel mogelijk verrassende momenten willen verzorgen. Ze willen heel bewust heel dicht bij een beleving van een escaperoom blijven. Alleen deze experience kun je spelen in de veilige omgeving van jouw eigen huis.

“We gaan alleen maar voor het beste. De sfeer zoals spelers gewend zijn bij onze fysieke escaperooms willen we ook overbrengen bij CONSPIRACY-19.”, aldus Gijs.

Het verhaal van CONSPIRACY-19

In CONSPIRACY-19 maak je kennis met een mysterieuze man die ondergedoken zit in een Russische bunker. Hij heeft iets gruwelijks ontdekt dat te maken heeft met de recente uitbraak van het virus dat de wereld in zijn greep houdt en heeft jullie hulp nodig om de losse eindjes aan elkaar te knopen. Alle bewijsstukken die hij heeft verzameld, zitten in een doos die hij naar jullie opgestuurd heeft. Hijzelf heeft moeten onderduiken voordat hij het mysterie kon oplossen, maar misschien kunnen jullie erachter komen hoe het virus de wereld in is gekomen zodat er hopelijk snel een tegengif gevonden kan worden voordat het te laat is.

Het spel heeft een knipoog naar COVID-19, oftewel het Coronavirus, maar zal daar niet specifiek over gaan. CONSPIRACY-19 zo ontworpen dat je het in je eentje kunt spelen, maar ook met zijn tweetjes of met een groepje van vier. Net als een gewone escaperoom kun je CONSPIRACY-19 één keer spelen omdat je daarna alle puzzels kent. Wel kun je het spel daarna doorgeven aan vrienden.

Wanneer ontvang je CONSPIRACY-19?

DarkPark streeft er naar om de eerste pakketten te versturen vanaf 27 maart. Ze werken met man en macht om alles op tijd af te krijgen. Als het Coronavirus geen roet in het eten gooit heb je je bestelling op 28 maart in huis! Mochten er nieuwe regels in werking treden waardoor er bijvoorbeeld ook geen post meer bezorgd kan worden, dan wordt er direct contact opgenomen.

Ze hebben ook een navulpakket, waardoor je het ook weer aan anderen zou kunnen geven en dus het herspeelbaar wordt.

Bestel vòòr 6 april en betaal geen €65,- maar €45,-. Je betaald ook nog €6,99 verzendkosten. Bestel CONSPIRACY-19 hier.

Ga jij het spelen/bestellen? Wij kunnen niet wachten!

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest