Creators United komt met nieuw gratis escape spel ‘De Verloren Vrijheid’

april 4, 2021 | Nieuws | Karin Goumans

We kennen Creators United natuurlijk o.a. van de gratis online escape game ‘De Verloren Herinnering‘. Deze is ontzettend goed ontvangen.
Creators United is een samenwerkingsverband van 15 escaperoom eigenaren. Vanmorgen om 10:00 is hun gloednieuw online escape spel gelanceerd: De Verloren Vrijheid. Deze is ook weer geheel gratis te spelen.

De Verloren Vrijheid

Het begon allemaal met een prachtige oude kist die jullie gevonden hebben op de zolder van Niek zijn nieuwe huis. Een kist vol herinneringen. Na een leuke en ook lange zoektocht wisten jullie een verloren herinnering om te zetten naar een liefdevolle hereniging.

Zijn jullie benieuwd hoe het verder gaat met Niek en wat hij van zijn schitterende huis gemaakt heeft? Welke verrassingen wachten er op hem?….Beleef het in het vervolg van de verloren herinnering; De Verloren Vrijheid.

Over dit spel

De Verloren Vrijheid is het vervolgproduct van creatieve geesten in isolatie: 15 samenwerkende escaperoom eigenaren hebben dit spel wederom GRATIS voor jullie gemaakt. Deze keer niet 1 lang spel, maar een spel uit 4 delen die elkaar snel opvolgen en ‘het laatste deel zal jullie oprecht verbazen’, aldus de makers van dit spel. 
Het verhaal zit vol emotie en heeft heel wat gevarieerde puzzels.  Alle delen samen zijn goed voor 3-6 uur speelplezier!

Releasedata De Verloren Vrijheid

 • Deel 1 releasedatum: 3 april 2021
 • Deel 2 releasedatum: 30 april 2021
 • Deel 3 releasedatum: 27 mei 2021
 • Deel 4 releasedatum: 27 juni 2021

Voor wie is dit geschikt?

Voor iedereen die van escaperooms en/of puzzelen houdt! Maar het is voor jonge kinderen mogelijk wel wat te moeilijk zonder hulp…
Het spel is op zowel mobiele toestellen als pc/laptop te spelen. Voor de maximale spelbeleving adviseren wij het spel te spelen op een pc of laptop.
Sommige puzzels kan je printen, maar dit is niet noodzakelijk. Je kan dit creatief op lossen via hulpmiddelen zoals Excel, Paint e.d.

Wil je samen spelen met vrienden of familie op afstand? Zorg dan zelf voor een videobelverbinding zoals Zoom, Skype of Teams. Hier kun je je scherm delen zodat iedereen hetzelfde ziet, of jullie loggen allemaal afzonderlijk van elkaar in!

Donatie

Creators United vind het heel leuk om spellen voor jullie te maken, alleen servers, onderhoud en dergelijke kosten geld. Met de donaties maken jullie het mogelijk dat zij ook in de toekomst leuke spellen uit kunnen brengen

Wil je vaker en meer van dit soort GRATIS leuke puzzelavonturen spelen? Help Creators United dan dit voor jullie mogelijk te maken door hun financieel te ondersteunen met een kleine bijdrage.

Schrijf je snel in en trommel je escape buddies op. Wij zitten er al klaar voor en zijn heel benieuwd. Creators United gefeliciteerd met jullie lancering van dit nieuwste online escape spel!

Karin Goumans
Karin Goumans
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Ik heb meer dan 50 escaperooms gespeeld en speelde mijn eerste in 2015. Kan er geen genoeg van krijgen. Ik hou vooral van samenwerkpuzzels. Uitdagingen pak ik met beide handen aan en ben een echte doorzetter. Ik ben erg creatief en hou van schilderen.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Pin It on Pinterest