Crowdfunding voor Mystery House in Valkenburg

juli 17, 2021 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

Rik Prinsen, de eigenaar van Mystery House in Valkenburg, is een entertainer in hart en nieren en dat voel je meteen als je daar de drempel over stapt. Mystery House is een bedrijf dat belevingen zoals escaperooms of city games maakt. Je voelt je er direct welkom en Rik is het uithangbord van gastheerschap. De spanning wordt direct opgebouwd als je daar een escaperoom boekt.

Nu is het voor hem en zijn naasten spannend. De overstroming in Valkenburg hebben er voor gezorgd dat zijn bedrijf het nog lastiger krijgt dan het al was door de coronamaatregelen. Tot nader bericht is hij wederom moeten sluiten en dreigt het een definitieve strop te zijn voor hem, het bedrijf wat hij al jarenlang met lief en leed opgebouwd heeft.

Er is nu een crowdfundingactie opgezet om Rik te helpen om het hoofd boven water te kunnen houden. Zodat Mystery House in Valkenburg ook na deze ramp weer zicht heeft op het maken van nieuwe belevingen zoals we dat van ze gewend zijn.

Geld inzamelen | Doneeractie.nl

“Diep geraakt en nog steeds geschokt door al het leed dat we om ons heen zien, wensen we alle collega’s en getroffen inwoners van Gemeente Valkenburg aan de Geul heel veel sterkte en wijsheid.” Zo kennen we Rik, hij denkt altijd aan anderen. Toen we hem spraken was hij alleen maar bezig met het helpen van anderen. Nu vinden wij het tijd om wat terug te doen en ook hem en zijn bedrijf te helpen.

Naar de doneeractie

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Pin It on Pinterest