Crowdfundingactie escaperoom voor Wintertuin te Baarn

januari 28, 2018 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

In de Wintertuin in Baarn wil Living Story vanaf zomer 2018 een gloednieuwe escaperoom gaan realiseren. Deze wordt gebouwd in een glazen kas ín de kas! Tot die tijd kun je (vanaf 21 februari 2018) een tijdelijke escape game in de Wintertuin spelen. Dit omdat het natuurlijk geweldig is om het prachtige gebouw van de Wintertuin nu al te kunnen ervaren! De tijdelijke escape game is Het Geheim van de Weldoener, en die is nu te boeken.

Karen Sikkema is van Living Story en mag dit geweldig project gaan realiseren. Ze hebben dit pand mogen huren van de gemeente Baarn.

Waar kennen we Living Story ook nog van?

Living Story was ook één van de makers van Pop-up Escape Room Hôtel Central, waarmee ze in het voorjaar van 2017 bijna € 9.000 ophaalden voor het goede doel. Ze hebben mooie herinneringen aan dit project, en zijn blij nu een permanente escaperoom te kunnen gaan openen in Baarn! Als het goed is dan, want daar is de crowdfunding actie voor nodig.

Het wordt een plek om lekker tot rust te komen onder het genot van een heerlijke kop koffie, een lunch of een goede borrel. Maar ook wordt hier dus een nieuwe escaperoom gebouwd. De nog te bouwen escape room wordt Het Mysterie van de Botanische Tuin. Deze escaperoom wordt gebouwd in een glazen kas en deze staat weer in een glazen kas. Een hele bijzondere ervaring dus. Ook worden de geschiedenis en de verhalen van deze bijzondere en mooie plek meegenomen in de escaperoom ervaring.

Om dit allemaal te kunnen realiseren heeft Karen Sikkema van Living Stories een crowdfunding actie opgezet. Ze hebben jullie dus hard nodig!

Gratis koffie en thee, jouw naam verwerkt in een puzzel in de Wintertuin escape room óf je eigen Wintertuin tafel die altijd voor je klaarstaat als je bij deze locatie komt lunchen.
Draag via crowdfunding of sponsoring bij aan de opening van de Wintertuin in Baarn en verkrijg exclusieve privileges.

Je kunt instappen vanaf €100. Met jouw inleg ben je sowieso verzekerd van:

  • Gratis koffie en thee in de Wintertuin
  • Eén of meer gratis toegangskaarten voor de Wintertuin escape room (die gaat starten zodra de Wintertuin opent in 2018), ter waarde van €120,00 per kaart en geldig voor een team van max. 8 personen per toegangskaart,
  • Een vermelding op de website en aan onze Wij van de Wintertuin Wall of Fame, op een prominente plek in de Wintertuin.

Bekijk de opties en wat er per ingelegd bedrag tegenover staat:  http://wintertuinexperience.nl/crowdfunding/.

Kom in actie en help mee! Zonder jouw hulp komt er geen nieuwe escaperoom in Baarn en kan de Wintertuin niet omgedoopt worden tot hoogstaande escaperoomlocatie.

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest