Darkpark bestaat 10 jaar en lanceert binnenkort nieuwste escape room

januari 17, 2023 | Nieuws | Karin Goumans

DarkPark bestaat 10 jaar en dit wordt groots gevierd. Na 6 succesvolle escape rooms opent DarkPark Delft in de eerste helft van 2023 hun nieuwste kamer: Rise of the Phoenix. Ook hebben ze hun nieuw logo gelanceerd afgelopen 31 december.

Deze escape room is niet voor watjes, maar wel voor jou!“: aldus Darkpark. Al 6 maanden zijn ze volop aan het voorbereiden en inmiddels is de bouw in volle gang. De kaartverkoop start in de eerste helft van dit jaar! Rise of the Phoenix is de eerste stap in het uitrollen van The DarkVerse. Wat dat precies inhoudt? Daar komen jullie nog wel achter, maar dat dit een jubileumjaar vol verrassingen wordt, dat staat vast!

STEP INTO THE DARKVERSE

THE RISE OF THE PHOENIX
Het Verhaal

Dr. Phoenix was een alom gerespecteerd en gepassioneerd wetenschapper. Als hoofd van Phoenix Institute stelde hij al zijn kennis in dienst van het verbeteren van de kwaliteit van het leven. Experimenten op vogels leken succesvol, maar toen hij zonder toestemming begon met menselijke proeven keerde de medische wereld hem de rug toe. Overtuigd van zijn gelijk veranderde zijn passie in een obsessie om de dood te verslaan. Hij begon te preken dat sterfelijkheid slechts een ziekte was waarvoor hij de remedie had ontdekt. Naar verluidt hervatte Phoenix in het geheim zijn experimenten op meisjes uit een nabijgelegen weeshuis. Niet veel later sloot het Phoenix Instituut definitief haar deuren. Van Phoenix of zijn patiënten is nooit meer iets vernomen.

Het instituut is nu als museum te bezoeken; een wrang eerbetoon aan een man die óf zijn tijd ver vooruit was, dan wel volledig gestoord was.

The Darkverse

Met hun nieuwste kamer Rise of the Phoenix begint DarkPark aan een nieuwe fase; het uitrollen van The DarkVerse. In dit unieke DarkPark universum zul jij als speler met iedere game die je speelt meer ontdekken over alle verhaallijnen die hun escape rooms en Home Adventures met elkaar verbinden. 

Maar wees gewaarschuwd: met iedere stap die je zet in The DarkVerse word je zelf meer en meer onderdeel van het verhaal.

Karin Goumans
Karin Goumans
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Ik heb meer dan 50 escaperooms gespeeld en speelde mijn eerste in 2015. Kan er geen genoeg van krijgen. Ik hou vooral van samenwerkpuzzels. Uitdagingen pak ik met beide handen aan en ben een echte doorzetter. Ik ben erg creatief en hou van schilderen.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest