Daten in een escaperoom met Valentijnsdag

januari 30, 2018 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

Ben je single en wil je op een unieke manier de liefde van je leven tegen het lijf lopen? Ga nu daten in een escaperoom! Bij Escaperoom EindhovenThe Great Escape in Zwolle en Locks&Keys Escaperoom Tilburg gaan de matchmakers jou laten beleven hoe het is om met mensen die je niet kent een escaperoom te spelen. Deze locaties zijn van mening dat ze jou kunnen matchen met een potentiële nieuwe partner. Speciaal voor alleenstaanden is er op Valentijnsdag daarom een spannende actie om de nieuwe liefde van je leven te vinden.

Geef je op voor de blind-date escape room en ontmoet leuke singles. De bedoeling is namelijk dat je elkaar écht leert kennen als je samen opgesloten zit. Een escaperoom heeft het effect op mensen dat je in die 60 minuten de ware aard van mensen te zien krijgt. Valentijnsdag is dan een geschikt moment om dat te gaan testen, want je leert iemand heel snel kennen qua persoonlijkheid. Na het spelen kun je dan de standaard dingen vragen zoals opleiding, hobby’s, broers, zussen en andere dingen die je normaliter in de eerste date met elkaar deelt.

Het team van de escaperooms gebruiken de kennis van Human Resource Management en psychologie in het team om de juiste mensen bij elkaar te matchen. Uiteraard wordt de kamer helemaal Valentijn-proof gemaakt zodat je in de juiste sfeer begint met EscDaten. Een leuke woordspeling op daten in een escaperoom. Het concept blinddaten krijgt een hele nieuwe wending op deze manier.

Je moet je wel speciaal hiervoor opgeven om mee te doen. Zonder aanmelding kun je niet ingedeeld worden.

Daten bij Escaperoom Eindhoven

Je mag een mailtje naar Escaperoom Eindhoven sturen met de volgende gegevens:

 1. Een beschrijving over jezelf
 2. Een aantal duidelijke foto’s
 3. Een beschrijving van jouw ideale partner
 4. Vul in: als mijn blind date…. doet! Dan gebruik ik meteen de noodsleutel!
 5. Geef even aan welke datum je voorkeur heeft

Iedereen is welkom. Ze maken passende groepjes van 6 personen die samen de escaperoom binnen gaan. Dus niet ongemakkelijk een-op-een. Ze delen de groepen in op leeftijdscategoriëen: 21 tot 30 jaar, 31 tot 45 jaar en 45+.
Je kunt je ook als groepje vriendinnen of vrienden op geven.

Kosten zijn 14 euro per persoon.

!! De inschrijvingen voor het escdaten op 14, 18 en 25 februari zijn bij al wel gesloten. Maar je kunt je alsnog aanmelden om te daten na Valentijnsdag.

Blinddaten bij The Great Escape

De Blind-date Valentijnsdag bij The Great Escape in Zwolle bestaat uit het spelen van een escaperoom voor singles en twee drankjes en een borrelplank na de escape room. De kosten zijn 25 euro per persoon.

Na de escape room is er natuurlijk uitgebreid tijd om na te praten en elkaar beter te leren kennen onder het genot van een borrel.

Meer info over deze blinddate bij een escaperoom in Zwolle.

Blind date avond bij Locks&Keys Tilburg

Ben jij het zat om elk jaar Valentijn alleen door te brengen of ken jij iemand die elk jaar alleen zit? Wacht dan niet langer en geef jezelf/hem/haar op! Let op: VOL=VOL

Op 14 februari organiseert Locks&Keys Tilburg een Blind date avond voor alle dappere singles die wel van wat spanning en sensatie houden. Ze zullen op basis van de aanmeldingen groepen samen stellen waarvan hun denken dat er een goede match kan zijn.

Na de escape room nog niet op elkaar uitgekeken? Geniet dan tijdens het napraten van een huisgemaakte liefdes cocktail. Dit alles kost slechts 25 euro p.p. (escape room + cocktail).

Ben jij overtuigd? Stuur dan snel een mail naar [email protected] en vermeld daarin:

* wie jij bent (naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum, hobby’s, beroep, karaktereigenschappen)
* wie jouw ideale partner is
* voeg een foto van jezelf toe

Je ontvangt dan zo snel mogelijk een ontvangstbevestiging en ze zullen uiterlijk één week van tevoren alle benodigde informatie aan je doorsturen.

Voor meer informatie: 06 31 55 57 44 of [email protected]

 

Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  Pin It on Pinterest