Eerste escaperoom-diner tijdens Valentijnsweekend

februari 12, 2017 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

Heb je nog niets voor Valentijn bedacht om je partner of geliefde te geven? Als je van escaperooms en lekker eten houdt dan is er in een Rotterdam een mogelijkheid om dat te combineren. Een escape room is al een avontuur op zich, maar de rol van eten is vaak ver te zoeken. Chefplaza organiseert in het Valentijnsweekend van 11 t/m 14 februari het eerste escape room-diner van Nederland in de Rotterdamse SuGu Club waar ze ontsnappen en eten combineren.

Het Escapediner vindt plaats in een heuse oude atoombunker onder de oude energiecentrale in Rotterdam (SuGu Club). Bij het spel krijg je een driegangen diner geserveerd. Bij binnenkomst ontvang je een glas champagne waarna je in totaal drie kamers gaat bezoeken. In elke kamer staat een prachtig gedekte tafel. Voordat je aan mag vallen mag je eerst nog puzzels en raadsels oplossen om zo de code te ontrafelen. Deze manier van afspreken combineert spanning en genot. Als je niet uitkijkt eet je de aanwezige aanwijzingen van je bord.

Prijs Escapediner

Deze prijs van het Escapediner is per persoon, inclusief een glas champagne, een leuk aandenken, driegangen diner en het escapespel staat er op de website van Chefplaza. Toch lezen we bij Metro dat het inclusief drinken is. Als er ook nog drinken a 30 euro bij komt betaal je dus 105 euro per stel en is het voor velen een duur uitje voor een eerste date. Je leert je partner wel stukken sneller kennen dan een normaal dineetje.

Escapen in een atoombunker?

De atoombunker lijkt ons een aparte setting om met je huidige of toekomstige partner een Valentijnsdate te vieren :). Een kaarsje hier en daar en dan is het al snel gezellig natuurlijk en je hebt natuurlijk alleen ogen voor de persoon tegenover je met Valentijn. Natuurlijk is het Ecapediner niet vergelijkbaar met een echte escaperoom, maar dat mag je pret niet drukken als je met je escapepartner probeert 3 codes te kraken. Eet smakelijk en veel ontsnapplezier!
Meer informatie op de website van Chefplaza.
Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest