Kom je ook naar de eerste Zomerborrel van Escape Rooms Nederland?

juli 16, 2019 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

Als grootste escaperoomplatform van Nederland wil Escape Rooms Nederland net iets extra’s doen. En we kunnen niet wachten tot volgend jaar voor de volgende nieuwjaarsborrel :). Ook omdat we extra trots zijn dat we al 5 jaar bestaan, maar ook dat we dit jaar waarschijnlijk de 1000 escaperooms in Nederland gaan halen is al reden voor een feestje. Wow! Iedereen die escaperooms dierbaar is, is uitgenodigd. Koop kaartje(s)!

Escape Rooms Nederland Zomerborrel

Door onze vele ERN Marathons en Nieuwjaarsborrels weten we dat uit deze ontmoetingen de beste samenwerkingen komen. Samen kennis delen over kansen en problemen bij het opzetten en runnen van een escaperoom. Wij willen daarom door middel van dit evenement de juiste mensen bij elkaar blijven brengen. Uiteraard kan er ook in Utrecht ook gespeeld worden. 4 escaperooms en 3 spellen zijn mogelijk om te spelen.

Samen met Get Out Of Here in Utrecht (Al 350 reviews op deze website) hebben we een mooie dag uitgekozen om samen met jou kennis te delen over escaperooms. Bij binnenkomt zal er een luxe lunch klaarstaan om de dag goed te starten waarna je de hele dag vrij bent om te netwerken, kennissessies bij te wonen of een spel te spelen.

Op maandag 19 augustus 2019 zal deze eerste Zomerborrel plaatsvinden.

Het programma

We willen het die dag vooral laten gaan over jullie en niet over ons. Ondanks dat we 5 jaar bestaan (dat we in oktober groter gaan vieren). Mike van Hoenselaar van Escape Rooms Nederland zal om 12:00 starten met een blik op de escaperoom markt. Wist je dat er wereldwijd meer dan 50.000 escaperooms zijn?! Daarna zal Rob, mede-eigenaar van Get Out Of Here iets zeggen over de locatie en het bedrijf, wat sinds dit jaar volledig ingezet heeft op grote groepen met The Team Building. Tevens organisator van De Escapade (Het festival voor escape, puzzels en spel).

We gaan er voor om 100 mensen bij elkaar te krijgen op 19 augustus 2019. Van 11:30 tot 18:30 ben je welkom in Utrecht. Wij zullen zorgen voor voldoende hapjes, drankjes, een toplocatie en natuurlijk escaperooms die je kunt spelen. Onmisbaar voor jou. Hopelijk ben je er dan ook gewoon bij.

Na het evenement is er nog gelegenheid om gezamenlijk tegen een gereduceerd tarief te gaan eten bij een nabij gelegen restaurant. Je kunt bij je aanmelding aangeven of je hier interesse in hebt.

Aan spellen en escaperooms geen gebrek

Get Out Of Here heeft als enige in Nederland The Floor is Lava (8-25 personen) als spel. Een ideale mix tussen Weerwolven en Apenkooien. Geen escaperoom, maar erg leuk om te spelen! Daarnaast kun je ook een ander spel voor grote groepen VOC Escape spelen( 8-20 personen). Uiteraard zijn er ook 3 escaperooms De Verzetsgroep, The Diamond Heist en The Maniac te spelen. Speel zoveel spellen als je wilt. Er kunnen bij Get Out Of Here 85 personen tegelijk spelen. Plek genoeg! Voor maar 10 euro per persoon (exclusief BTW) kun je een escaperoom / spel spelen die dag.

We nemen zelf The Cell mee, dit is onze gloednieuwe serious escape game. Dit spel is speciaal gemaakt voor oncologen en heeft wat weg van een bordspel, maar gebruikt de mechaniek en puzzels van een escaperoom. Dit spel is in ontwikkelingsfase en kan gratis gespeeld worden. We vertellen dan ook graag hoe je educatie en escaperooms kunt combineren.

Breakout sessies

Gedurende de dag zullen er ook Breakout sessies gehouden worden van +/- 45 minuten. Dit zijn inhoudelijke sessies die bijvoorbeeld de volgende onderwerpen zouden kunnen hebben: franchising, grote groepen, schaalbaarheid, marketing, toekomst, VR, coaching en categorisering. Bij de inschrijving kun je aangeven waar je graag de discussie over zou willen hebben zodat we experts uit kunnen nodigen die jij het hemd van het lijf kunt vragen.

Praktische zaken

 • Inschrijven doe je hier (kosten zijn 20 euro exclusief BTW per persoon)
 • Je betaalt 10 euro exclusief BTW extra als je een escaperoom wilt spelen
 • Parkeren kan bij The Team Building, max 22 parkeerplekken ter beschikking. Anders parkeren bij Jaarbeurs P4 of Transferium aan A12.
 • Wil je last-minute iemand extra meenemen, dat kan, dan regelen we dat naderhand via een factuur.
 • Wie het eerst komt, het eerst maalt. Er zijn maximaal 100 plekken beschikbaar.
 • Het is van 11:30 tot 18:30 uur.
 • Het evenement is primair voor bedrijven of bedrijven in spe die iets met escaperooms doen. Puzzels maken, escape rooms bouwen, escape room spellen of software voor escaperooms maken. Escapekisten of real life gaming kan natuurlijk ook.
 • Enthousiaste escape room spelers en fans zijn zeker weten ook welkom!

We hopen dat we je op 19 augustus 2019 in Utrecht gaan zien.
We hebben er erg veel zin in!

Inschrijven voor de ERN Zomerborrel

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Pin It on Pinterest