Epic Escape Waalwijk Escaperoom van de maand november 2017

november 1, 2017 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

De drukste periode van het jaar voor escaperooms. Als je nog een kamer zoekt om te ontsnappen. Deze maand hebben we weer een hele unieke escaperoom van de maand voor je. Vorige maand was het nog Escape Room Schagen, maar dit keer zitten we weer in Noord-Brabant, vlakbij de Efteling, waar de eigenaren van deze escaperoom ook ervaring hebben opgedaan. Epic Escape Waalwijk is onze escaperoom van de maand November 2017.

De Escaperoom van de Maand november is onderscheidend omdat de beleving van een hoog niveau is. Veel kleine details maken de beleving tot een uniek geheel. Je hebt echt het gevoel alsof je in een echt laboratorium staat. Met een gemiddelde waardering van een 9 op Escape Rooms Nederland zijn de reviews meer dan lovend. Wij hebben deze kamer op een donkere nacht in het voorjaar van 2017 gespeeld en heeft een onvergetelijke en geweldige indruk achter gelaten. De Keuringsdienst van Kamers heeft er een uitgebreide review over geschreven.

“Soms komt de Keuringsdienst weleens in escape rooms met een bepaald thema die goed nagemaakt zijn, maar waarvan toch wel zichtbaar is dat het een escape room is. Bij Outbreak hadden we dit verre van! We waanden ons in een echt laboratorium en alles klopte.”

Er is een verhaallijn en setting opgezet wat veel ruimte biedt voor verdieping en intense beleving. Een spannende ervaring ben je zeker rijker als je deze escaperoom in Waalwijk met succes hebt weten te ontsnappen. Zodra de deuren achter je dichtgaan ben jij met je team toch echt op jezelf aangewezen om de mensheid te redden.

Halloween in Waalwijk

Deze week bestaat de escaperoom volledig in een compleet ander thema! Jamin heeft samen met Epic Escape een unieke escaperoom gebouwd in het kader van Halloween. Een exclusieve, éénmalige openstelling met een compleet vernieuwde show is wat je mag verwachten van deze Halloween escape beleving. Niet iedereen kon zomaar gaan spelen, Inmiddels zijn alle spelers gekozen die volgende week mogen komen spelen in Waalwijk. We zijn erg benieuwd hoe spannend de spelers het gaan vinden.

Epic Escape Waalwijk

Op een steengooi afstand van de Efteling ligt Waalwijk waar Epic Escape inmiddels iets meer dan een jaar een escape beleving van formaat heeft neergezet. Geen puzzels die je in elke escaperoom tegenkomt, maar aangesloten op het verhaal dat echt beleefd wordt. Er is meer dan voldoende parkeergelegenheid, er is niet al te veel wachtruimte, maar de beleving van Maurice en Roy is het omrijden waard.

Escape room Outbreak

Het mysterieuze RMDZ-virus bedreigt de wereldbevolking. De overlevingskans is vrijwel nihil en wereldwijd worden alle zeilen bijgezet om het virus terug te dringen. De hoofdrolspeler in deze strijd is het Worldwide Health Protection Agency, dat in Waalwijk een intrigerend laboratorium heeft opgetrokken. Bezoekers worden uitgenodigd om het tegengif te testen onder het toeziend oog van een professor. Maar wanneer het noodlot toeslaat lijkt alle hoop verloren te zijn. Wie lukt het om binnen 60 minuten te ontsnappen, en, belangrijker nog, de mensheid te redden van een desastreuze ondergang?

Wederom een escape room met unieke twists. Het zorgvuldig ontworpen interieur creëert de sfeer van het verhaal. Wij waren erg fan van de diversiteit van de puzzels. Ga vooral spelen in Waalwijk bij Epic Escape en laat je ervaring achter op Escape Rooms Nederland.

Heb je een suggestie voor een escaperoom die we echt eens moeten bezoeken of die meer aandacht verdiend in 2017? Laat het ons weten.

Meer informatie over Epic Escape Waalwijk, heb je al ooit eerder in op deze locatie mogen spelen? Laat anderen dan weten wat je er van vindt. Deel je ervaring. Ga je nog spelen?! Heel veel plezier!

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest