Primeur: Epic Escape Waalwijk publiceert teaser nieuwe kamer

november 30, 2017 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

De Escape Room van de maand, Epic Escape Waalwijk, komt vandaag met de allereerste sneak preview van de nieuwe kamer, voor het eerst te zien op Escape Rooms Nederland!

Deze teaser tilt al een heel klein tipje van de sluier op rond het nieuwe, eigen verhaal dat bezoekers voor de zomer van 2018 kunnen gaan beleven. Volgens de mannen achter Epic Escape zal deze totaalbeleving de enge kant op gaan, en aan de grimmige sfeer te zien op de teaser is dat ook zeker het geval. Het thema?  Een illusionist die lang geleden van de aardbodem verdween, de duistere kant van de magie, en… niets is wat het lijkt!

“We denken dat Escape Rooms zijn omgeven door mysterie en geheimen. Dat is ook het geval bij illusionisme. Verder heeft Maurice al van jongs af aan een voorliefde voor goochelen. Dat, gecombineerd met een flinke portie storytelling, zorgt ervoor dat we hiermee grote potentie te pakken hebben!”

Op de vraag waarom nou voor dit thema gekozen is antwoord Roy, “Omdat het een thema is dat erg bij ons past. Daarnaast is het een thema waar je bijzonder veel mee kunt doen wat ‘onverklaarbaar’ is. Het verhaal wat we bedacht hebben is 100% waterdicht waardoor alles helemaal op zijn plaats valt in de nieuwe escaperoom”.

Epic Escape Waalwijk staat al sinds de eerste kamer ‘Outbreak’ bekend om de rijke details, een uitgewerkt verhaal en fijne afwerking. De volgende kamer kan er dus ook alleen maar eentje worden om van te smullen. Deze locatie is niet voor niks Escape Room van de Maand November 2017. We deden eerder deze maand een interview met de eigenaren van Epic Escape.

Mooi om te zien dat steeds meer magische thema’s gekozen worden. Een van onze persoonlijke favoriete thema’s.

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest