ERN Nieuwjaarsborrel 2017 was een groot succes

januari 16, 2017 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

Afgelopen week was de allereerste Nieuwjaarsborrel van ERN. Iedereen die iets heeft met escaperooms kon naar Dordrecht om daar elkaar een geweldig nieuw jaar met escaperooms te wensen. 2017 belooft een prachtig jaar voor escaperooms te worden. Een nog beter jaar dan 2016 al was. We krijgen nog steeds elke week minimaal 1 nieuwe aanmelding van een nieuwe locatie in Nederland er bij. Nog even en we hebben 500 escaperooms in Nederland!

De dag stond in het teken om elkaar beter te leren kennen, maar vooral om kennis uit te wisselen. Ook een van de redenen waarom wij dit zo belangrijk vinden om te organiseren. De kwaliteit van escaperooms in Nederland willen we op o.a. deze manier blijven verbeteren. Onder het genot van een hapje en drankje hebben heel wat mensen elkaar vanalles en nog wat gevraagd om hun dagelijkse business te versterken.

We zijn die dag te gast geweest bij Real Escape Room in Dordrecht. Een locatie met 5 escaperooms en staat bekend om de belevenis van hun kamers. Real Escape Room heeft in haar kamers vooral aandacht besteed om spannende escaperooms te maken. Zelfs sterk richting horror en thriller.

Natuurlijk was er ook de mogelijkheid om een escaperoom te spelen. Er was zelfs een escapekist die je moest proberen open te krijgen in 20 minuten. Iedereen had de mogelijkheid om minimaal 1 escaperoom te spelen. Daar werd gretig gebruik van gemaakt. Er was een gevarieerd publiek bij de Nieuwjaarsborrel. Dat waren escaperoom- en puzzelbouwers, fervente escapers, maar voornamelijk eigenaren van locaties. We zijn erg blij met de opkomst en hopen dat er veel mooie samenwerking ontstaan en iedereen wat opgestoken heeft van elkaar om hun escaperoom(s) nog beter te maken.

We hopen volgend jaar natuurlijk weer een Nieuwjaarsborrel vanuit Escape Rooms Nederland te doen.
Hopelijk ben jij er dan ook bij!

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest