Ervaar The Secrets of Eliza’s Heart van Logic Locks nu het nog kan

oktober 11, 2023 | Nieuws | Karin Goumans

Logic Locks heeft inmiddels al verschillende belevingen ontworpen. Ze staan bekend om hun oog voor detail en het continu willen verbeteren van hun escape rooms. Vooral de sfeer van het thema proef je sterk terug in hun escape rooms.

The Secret of Eliza’s Heart gaat helaas stoppen. De makers en bedenkers van deze escape room van Logic Locks hebben aangegeven dat deze beleving nog tot het einde van dit jaar te spelen is. Dus heb jij niet de kans gehad om deze kamer te ervaren, speel nu het nog kan. Hier zul je geen spijt van krijgen.

Levensduur van een escape room

Eliza’s Heart is een escape room van het eerste uur. Soms gaat een kamer niet langer mee dan 2-3 jaar. Dan is het toe aan vernieuwing en verbetering. Zo kan een escape room concept verkocht worden of word de kamer helemaal vernieuwd naar de ontwikkelingen van nu.
Ook als creatieve bedenker van een escape room ben je constant bezig met wat nog beter en vetter kan.

In het geval van The Secret of Eliza’s Heart was het niet zo dat de kamer niet meer tof is. Logic Locks geeft aan dat ze bezig zijn met een nog gavere experience.

Nieuwe plannen

Logic Locks heeft nieuwe en grotere plannen en hier zullen ze de gehele kelder voor nodig hebben. Wie, wat of hoe dat is nog een groot mysterie. We gaan ze op de voet volgen want onze interesse is zeker gewekt.

Boek nu het nog kan

Het is echt een aanrader om deze escape room nog te gaan spelen. Dus trommel je escape buddy’s op en laat deze kans niet schieten. En als je daar dan toch bent. Houd je ogen goed open, want wie weet doe je wel een glimp op van hun nieuwste plannen 😉

Karin Goumans
Karin Goumans
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Ik heb meer dan 50 escaperooms gespeeld en speelde mijn eerste in 2015. Kan er geen genoeg van krijgen. Ik hou vooral van samenwerkpuzzels. Uitdagingen pak ik met beide handen aan en ben een echte doorzetter. Ik ben erg creatief en hou van schilderen.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest