Escape 48 Escaperoom van de maand november 2016

november 1, 2016 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

Een escaperoom uit Noord-Brabant als escaperoom van de maand. Elke Escaperoom van de Maand is aan te raden om te spelen en heeft net iets extra’s. Niet alleen omdat alleen wij dat vinden, maar ook de reviews op Escape Rooms Nederland zeggen dat. De Escaperoom van de Maand is voor Escape Rooms Nederland een manier om de kwaliteit van escaperooms in Nederland te laten zien. Vorige keer was het Escaperoom 0318 in Veenendaal die in oktober de meest speciale escaperoom op dat moment was. In de maand november verhuizen we weer naar het zuiden van Nederland. De Escaperoom van de Maand ligt namelijk in Breda. Vanaf 1 november 2016 zal Escape 48 in Breda onze Escaperoom van de maand zijn.

Escape 48 in Breda

Escape 48 Breda is 1 van de velen escaperooms in Breda. Maar met een leuke twist op het getal 48. De naam ‘Escape 48 Breda’ verwijst naar de tijd die je krijgt om te ontsnappen. Je krijgt namelijk maar 48 minuten om de kamer te verlaten. In de meeste escape rooms is dit 60 minuten. Iets minder tijd dus, maar om die reden ook een uitdaging. Op dit moment heeft Escape 48 Breda 2 escape rooms: Detect 48 en Flight 48. Escape 48 Breda opent naar eigen zeggen elk jaar een nieuwe escape room. Detect 48 is de vervanging van de eerdere Case 48. Wij zijn al erg benieuwd naar de volgende kamer die volgend jaar geopend wordt. Doe je best, want de tijd gaat snel voorbij…

We hebben hier alweer een tijdje geleden gespeeld en sindsdien is hij alleen nog maar beter geworden. Flight 48 heeft een mooie manier gevonden om de kans te verhogen dat je hem vaker zou willen spelen. Je kunt met meerdere groepen er naar toe, omdat er meerdere kamers zijn. Ga vooral kijken in Breda bij Escape 48 en laat je ervaring achter op Escape Rooms Nederland.

Escape Room van de Maand november

Escaperoom van de maand is een moment waarbij we een escaperoom extra aandacht geven die het verdiend. De maand november is voor Escape 48 in Breda. Een initiatief van Halte 48. Heb je een suggestie voor een escaperoom die we echt eens moeten bezoeken of die meer aandacht verdiend? Laat het ons weten.

Meer informatie over Escape 48 en haar kamers, ben je al ontsnapt uit een van de kamers bij Escape 48? Laat anderen dan weten wat je er van vindt. Deel je ervaring.

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest