Escape Centrum Limburg Escaperoom van de maand augustus 2016

augustus 1, 2016 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

Een escaperoom in de spotlight. De Escape Room van de Maand Augustus is bekend. Elke Escaperoom van de Maand is een parel om te spelen. Niet omdat alleen wij dat vinden, maar ook de reviews op Escape Rooms Nederland dat zeggen. De Escaperoom van de Maand is voor Escape Rooms Nederland een manier om de kwaliteit van escaperooms in Nederland te laten zien. Vorige keer was het Escape Adventure in Best die escaperoom van de maand was. In de maand augustus reizen we af naar Limburg. Vanaf 1 augustus 2016 zal Escape Centrum Limburg onze Escaperoom van de maand zijn. Dit houdt in dat we een diepteinterview gaan doen met Manouk en Roel, de eigenaren van Escape Centrum Limburg, om zo meer te weten te komen en hopelijk enkele tips kunnen delen over waarom ze met Escape Centrum Limburg een van de beste escaperooms van Nederland willen zijn.

Escape Centrum Limburg in Sittard

Na het spelen van hun eerste escaperoom (Bunschoten) waren ze ontzettend enthousiast over escaperooms. Hun liefde voor spelletjes spelen maar ook van gamen sprak zo aan dat ze nu een eigen bedrijf waarbij ze dat de hele dag konden doen. Na het spelen van een aantal kamers is er al veel geleerd over wat wel en niet te doen en ook over welke thema’s leuk zijn. Inmiddels is Escape Centrum Limburg in Sittard een feit en is de eerste kamer Helstraat 666 een succes. Manouk en Roel zijn heel druk al bezig aan hun tweede kamer die spoedig zal openen. Ze willen blijven doorontwikkelen als escaperoom. Escaperooms gaan nog lang niet verdwijnen en zullen nog vele jaren zal blijven bestaan. Ze willen zo snel mogelijk de nieuwste trends en ontwikkelingen inbouwen. Dus de 2e kamer zal zeker niet de laatste zijn. Ga Escape Centrum Limburg dus vooral spelen en laat je ervaring op Escape Rooms Nederland achter.

Deze eerste kamer van Escape Centrum Limburg draagt de naam ‘Helstraat 666’. Het verhaal van Helstraat 666 draait om pastoor Jean. Pastoor Jean draagt een groot geheim met zich mee. Dat geheim moeten jij en met maximaal 5 teamleden zien te ontrafelen. Dat is alles wat Manouk en Roel er over willen zeggen. Je moet het zelf ervaren. De reviews liegen er niet om!

Escape Room van de Maand augustus

Escaperoom van de maand is een moment waarbij we een escaperoom extra aandacht geven die het verdiend. De maand augustus is voor Escape Centrum Limburg in Sittard. Heb je een suggestie voor een escaperoom die we echt eens moeten bezoeken of die meer aandacht verdiend? Laat het ons weten.

Meer informatie over Escape Centrum Limburg, ben je al bij Escape Centrum Limburg geweest? Laat anderen dan weten wat je er van vindt. Deel je ervaring.

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest