Escape for Alpe d’HuZes: Steun escaperoom eigenaar Geoffrey Ibes met bezoek aan escaperoom

mei 14, 2019 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

Een op de drie Nederlanders krijgt kanker. Jaarlijks sterven 43.000 mensen aan kanker. Kankerbestrijding en aandacht voor de kankerpatiënt zijn heel hard nodig. Alpe d’HuZes is opgericht met als doel om de onmacht die ontstaat bij kanker om te zetten in kracht. Onder het motto ‘opgeven is geen optie’ accepteren ze geen beperkingen in wat ze kunnen en zullen bereiken.

Op 6 juni 2019 neemt Geoffrey Ibes, eigenaar van Poolcentrum 4 Friends in Tilburg, deel aan de Alpe D’Huzes. Doneren kan op zijn actiepagina.

Waarom doet Geoffrey mee aan Alpe d’HuZes?

“In juli 2017 had ik het plan bedacht om samen met een vriendin de Mont Ventoux 3 keer op te gaan fietsen voor het fantastische goede doel stichting ALS. Nog nooit eerder gefietst wilde ik mezelf niet laten kennen en 3 keer de berg op fietsen.
Tijdens de voorbereidingen voor het beklimmen van de Mont Ventoux is een oom van mij in december overleden aan alvleesklierkanker. Hij was een echter fietsliefhebber en maakte redelijk wat kilometers per jaar.”

“In februari 2018 stond de tijd echt even helemaal stil. Mijn moeder kwam met het verschrikkelijk nieuws dat ook zij getroffen is door deze verschrikkelijke ziekte. Ook zij bleek alvleesklierkanker te hebben en -om het nog verschrikkelijker te maken- met uitzaaiingen in de lever. De artsen hebben niet veel hoop. Toch is mijn moeder vanaf dag 1 strijdvaardig en strijdbaar. Ze twijfelde geen moment en ging vol in de aanval tegen de tumoren. Helaas is mijn moeder recent overleden aan de gevolgen van alvleesklierkanker. Ik had gehoopt dat mijn moeder 6 juni erbij had kunnen zijn, maar dat is helaas niet gelukt.”

Met zijn deelname aan de Alpe d’HuZes hoopt hij zijn steentje bij te kunnen dragen in het generen van extra geld voor onderzoeken naar oplossingen om het gevecht met kanker te kunnen winnen. Zijn moeder heeft elke dag gevochten! Hij gaat het gevecht 1 dag met zichzelf aan!

22 mei Escape for Alpe d’HuZes

Op 22 mei 2019 stelt Locks en Keys in Tilburg de escaperoom: Het geheim van Schrobbeler en Geoffrey de escaperoom: De uitdaging van de Snip de gehele dag beschikbaar voor het goede doel. De opbrengst uit die boekingen wordt gedoneerd aan het onderzoek. Geoffrey vraagt aan iedereen om ook een kleine donatie te doen zodat hij voor zijn moeder deze challenge kan volbrengen.
Er zijn nog een aantal mooie acties opgezet:
  • Op 30 mei is er een pooltoernooi bij 4 Friends georganiseerd. Hier zal een loterij bij georganiseerd gaan worden en de opbrengst hiervoor is ook voor het goede doel!
  • 1 juni organiseert SuperDroog Tilburg vanaf 18.00 uur een bierproeverij + voetbalquiz + aansluitend finale Champions League kijken. Bierproeverij en voetbalquiz is ‘gratis’, maar elke euro die men wil betalen komt ten goede van het KWF.
Mocht je Geoffrey en dit mooie doel willen steunen, boek dan snel een van de twee escaperooms op 22 mei of draag je steentje op een andere manier bij! Wij zijn enthousiast geworden van zijn verhaal en wensen hem heel veel succes toe op 6 juni!
Doneren aan Geoffrey kan op zijn actiepagina.
Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest