Toegang tot escape room beschikbaar gesteld aan Alina Zoet voor Groot Verzet tegen Kanker

augustus 16, 2015 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

Alina Zoet uit Elburg doet op 3 september mee aan Groot Verzet tegen Kanker. 26 kilometer wandelen over de Mount Ventoux. De Mont Ventoux is een berg in het departement Vaucluse in het zuiden van Frankrijk, gelegen op zo’n twintig kilometer ten noordoosten van Carpentras. Deze is 1912 meter hoog. Alina en haar vriendin Corinne van der Stap hebben zichzelf ten doen gesteld om 1000 euro op te halen. Hier wordt een veiling voor gehouden op 21 augustus. Veel lokale ondernemers hebben een prijs ter beschikking gesteld die gekocht kunnen worden om zo die 1.000 euro op te halen. Er is al een flinke lijst met veilingitems bij elkaar verzameld.

Het gaat van een metamorfose van Dutch Hair, Jeans van Just Jenn, kleding van Hebbez tot aan een uur deelname aan een escaperoom. We weten niet precies welke escape room het is waar je kaartjes voor kunt kopen voor het goede doel. De escape room Veluwe in Nunspeet ligt heel dichtbij, maar ook Escape Room Harderwijk is dichtbij.

Alina Zoet: “Door mijn werk probeer ik een bijdrage te leveren aan de leefkwaliteit van onze klanten. Daarbij kom ik helaas ook in aanraking met kanker. Door de Mont Ventoux te beklimmen wil ik de mensen die me dierbaar zijn steunen in hun strijd tegen kanker.”

De opbrengst gaat voor 60% naar KWF. Het andere deel gaat naar locale goede doelen in Nederland die door Stichting Mont Ventoux zijn goedgekeurd. Er is op dit moment al meer dan 330 duizend euro opgehaald. De stichting Mont Ventoux is opgericht in 2007. De verbondenheid in het leven met en strijden tegen kanker is de belangrijkste waarde van de Stichting Mont Ventoux. Door samen verantwoordelijkheid te nemen, is de stichting in staat de Mont Ventoux te bedwingen en een substantiële bijdrage te leveren in de strijd tegen kanker.

Alina Zoet heeft inmiddels al meer dan 1000 euro opgehaald, maar elke euro meer is weer 0,60 voor het KWF. Haar overige 40% wordt gedoneerd aan inloophuis Passie Lelystad. De veiling van Alina Zoet, en dus ook de mogelijkheid om de kaartjes te kopen voor de escape room, vindt plaats op vrijdag 21 augustus vanaf 19.00 uur in de kantine van vv Hulshorst. Hopelijk haalt Alina een hoop geld op!

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest