Escape Room Almere opent nieuwe kamer ‘Vlucht voor een aardbeving’

oktober 14, 2015 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

Sinds 1 augustus 2015 kunnen de Flevolanders al genieten van een escape room in hun eigen provincie, namelijk bij Escape Room Almere. Diezelfde escape room opent vandaag haar tweede kamer: ‘Vlucht voor een aardbeving’. In de nieuwe escape room ontsnap je uit, zoals de naam al zegt, een kamer die getroffen is door een krachtige aardbeving. Het verhaal speelt zich af op kantoor op een doodgewone werkdag. Althans, daar leek het in het begin op. Ineens begint alles hevig te schudden en te bewegen. Dit duurt maar enkele minuten, maar de schade is daarna enorm. Zelfs zo groot dat het kantoor deels ingestort is. Jij en je teamleden moeten binnen 60 minuten het kantoor ontvluchten, want dan komen de naschokken. De sleutel van de kamer is helaas zoekgeraakt in het puin. De missie is om op tijd de sleutel te vinden en zo snel mogelijk de kamer te verlaten.

De kamer is geschikt voor minimaal 3 en maximaal 5 personen. Een tijdslot kost €100,- ongeacht het aantal personen. Koffie en thee zijn inclusief de prijs. Het is geen makkelijke escape room: de moeilijkheidsgraad is 8 op een schaal van 1 tot 10. Erg leuk voor de ervaren escape room spelers die wel van een uitdaging houden.

Speciaal vanwege Halloween organiseert Escape Room Almere een horror escape room spel in hun kamer ‘Het Laboratorium’. Deze thema-avond/nacht gaat de hele nacht door en er is een verkiezing om wie van de groepen het beste verkleed is. De minimumleeftijd hiervoor is 16 jaar, legitimatie is verplicht.

Meer informatie over de Escape Room in Almere.

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest