Escape room op Comic-Con San Diego was eng!

juli 17, 2015 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

We kondigden het eerder al aan. Op Comic-Con San Diego was een escape room aanwezig met als thema Call Of Duty Black Ops 3: Zombies. Vanaf 10 juli kon je 4 dagen lang gebruik maken van de escape room. Je hoefde niet per se naar de Comic-Con te gaan om gebruik te maken van de escape room. Deze was voor iedereen toegankelijk. De escape room bleek helemaal gevuld te zijn met zombies. Met 15 man kon je tegelijk de kamer binnen waar je 8 minuten de tijd had om weer naar buiten te komen. In elke hoek kwamen er steeds meer tevoorschijn. Hoe meer tijd er wegtikte hoe meer ramen ingeslagen werden en er zombies uit kwamen kruipen. Het was dus vooral eng en niet echt moelijk. Er werden ook heel erg veel hints gegeven.

In de video zijn aardig wat hints te vinden over de escape room en de oplossingen van de puzzels, maar dit was een tijdelijke escape room dus dan is het minder erg dat er zoveel geheimen van de escape room vrijgegeven worden. We weten helaas niet wie de escape room gebouwd heeft. Wil je precies weten hoe het er uit zag en hoe het er aan toe ging, iemand heeft ook zijn hele escape room beleving op YouTube gezet. Hierin lijkt de escape room challenge helemaal niet zo eng :-).

Now there is only one thing you need to do to survive…RUN!

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest