Just Escape maakt Horror thema voor Halloween

oktober 1, 2015 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

Het is weer bijna Halloween. Zaterdag 31 oktober staat weer in het teken van horror, spoken en iedereen aan het schrikken maken. Een uitstekende manier voor escape rooms om daar op in te springen. We verwachten zelf dat er nog wel meer gaan komen, maar de eerste escape room is al bekend die een speciale halloween escape room gaat maken.

Halloween bij Just Escape

Just Escape in Almere (Flevoland) gaat speciaal voor Halloween een escape room bouwen met het thema horror. Dit belooft dus een room te worden die enger is dan we van heel veel kamers gewend zijn. Acteurs, écht vuur en nog veel meer zorgen voor de perfecte sfeer die iedereen zal laten zweten. De escape room is ook buiten de reguliere openingstijden te boeken. Dus zo kun je ook echt ‘s nachts gaan spelen. De speciale kamer is voor 16 jaar en ouder.

Escape Room Almere geeft een gratis escape cadeau aan de leukst verklede groep. De groep die eindelijk de escape ( het laboratorium) weet te ontsnappen geven we ook een gratis escape cadeau. Er is namelijk nog niemand ontsnapt uit de kamer. Wat het extra spannend maakt!

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest