Escape Room My Escape Club Escaperoom van de maand september 2017

september 2, 2017 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

In juli was het Escape Room Huys Kasteel Ter Horst, we hebben een maandje overgeslagen en in september staat er weer een gloednieuwe escaperoom van de maand voor je klaar. Deze maand hebben we een toffe locatie gevonden in Amsterdam.Ze zijn nog niet zo lang in Nederland te vinden, de eigenaren komen namelijk uit Rusland. De Escaperoom van de Maand September onderscheid zich door aandacht voor verhaal met de vakmanschap van Russische escaperooms. Met een gemiddelde waardering van 9.7 op Escape Rooms Nederland zijn de reviews meer dan lovend, en wij kunnen na het spelen van de kamers alleen maar beamen dat het een onvergetelijke en uiterst plezierige ervaring was.

Deze locatie gebruikt geavanceerde technologie voor de escape rooms, zoals sensoren en controllers. Ze creëren verhaallijnen die logisch en consistent zijn en bedenken puzzels die je waarschijnlijk nooit eerder gedaan hebt. De escape room heeft een authentiek design, zodat je je helemaal kan laten onderdompelen in de sfeer van het verhaal.

Bij My Escape Club kun je als je beide kamers op dezelfde speelt 20% korting krijgen. Ben je in dezelfde week jarig als je komt spelen dan krijg je 10% korting.

Escape Room My Escape Club

In de stad met de meeste escaperooms heeft My Escape Club niet heel lang geleden de deuren geopend met 2 belevingen. Beide met Rusland in het achterhoofd. De ene beleving zit het vooral in het thema en verhaal zelf. Bij de andere voornamelijk in de flow en techniek die gebruikt is. Met veel plezier hebben we de locatie bezocht en gespeeld. We kunnen proeven dat er veel liefde in gestopt is in My Escape Club. Een van de belangrijkste voorwaardes voor ons.

Escape room Back to the USSR

We stellen je voor aan dr. Korobeynikov. Hij is een beroemde wetenschapper uit de Sovjet-Unie die werkt aan de grootste uitvinding aller tijden en hij is op zijn zachtst uitgedrukt een beetje vreemd. Zijn assistent kon niet tegen de zware druk en ging ervandoor. Nu wordt er iemand gezocht die zijn bijzondere werk tot een goed einde kan brengen. Maar eerst moet je nog een kleine proef doorstaan… Succes!

Escape room Judgment Day

De mensheid is de strijd tegen de machine aan het verliezen. Verzetsstrijders hebben een geheime, militaire bunker ontdekt. Die is al meer dan tien jaar niet gebruikt, sinds de Dag des Oordeels (Judgement Day). Door een verkenningsmissie wordt duidelijk dat de bunker werd gebruikt voor geheime, militaire ontwikkelingen. En dat er misschien wel de allermodernste, technische snufjes te vinden zijn, waarmee de oorlog een nieuwe wending zou kunnen krijgen. Het is jouw missie om de bunker binnen te dringen en te ontdekken wat er daar ligt. Dit zou weleens de belangrijkste missie in de geschiedenis van de mensheid kunnen zijn!

De escape room is geen kamer met sloten en sleutels. Het zorgvuldig ontworpen interieur creëert de sfeer van het verhaal. Er zijn vele special effects en spannende puzzels om op te lossen. Ze maken gebruik van allerlei elektronische apparatuur om het verhaal vorm te geven en om je het gevoel te geven dat jij de held bent in een actiefilm. We kunnen vertellen, dat is ze erg goed gelukt bij My Escape Club.

Ga vooral spelen in Amsterdam bij My Escape Cub en laat je ervaring achter op Escape Rooms Nederland.

Heb je een suggestie voor een escaperoom die we echt eens moeten bezoeken of die meer aandacht verdiend in 2017? Laat het ons weten.

Meer informatie over My Escape Club in Amsterdam, heb je al ooit eerder in op deze locatie mogen spelen? Laat anderen dan weten wat je er van vindt. Deel je ervaring. Ga je nog spelen?! Heel veel plezier!

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest