Escape Room Schagen zal definitief haar deuren sluiten

maart 14, 2024 | Nieuws | Karin Goumans

Het hoge woord is eruit! Na zeven mooie jaren kondigt Escape Room Schagen de sluiting aan op 2 juni 2024. Vanaf deze datum zijn er geen codes meer te kraken aan de Grotewallerweg 3a in Schagen. Het nieuws is inmiddels gedeeld met alle medewerkers en samenwerkende partners. Hoewel het een moeilijke beslissing was voelt het als de juiste stap op dit moment.

“Ondanks recordboekingen in de afgelopen maanden en een ongekend succesvolle voorjaarsvakantie, is de beslissing gevallen,” licht Lisanne Kuilman (eigenaresse) toe. “Verdere groei op de huidige locatie bleek onhaalbaar, en de zoektocht naar een nieuw onderkomen in Schagen liep stuk op de enorme investeringskosten.”

Focus op Liz Events

De focus verschuift Lisanne nu naar Liz Events en City Adventures, de andere twee bedrijven van haar. Vol enthousiasme bouwen ze met het team door vanuit het kantoor aan de Rensgars 5 in het centrum van Schagen.

Met Liz Events organiseert Lisanne en haar team bedrijfsuitjes, teambuilding events en groepsuitjes in de Noordkop, zowel indoor als outdoor. City Adventures is dé kracht achter de leukste stadsspellen zoals; Escape the City, Sherlock en The Hunt, die door heel Nederland en België gespeeld kunnen worden.

Ondanks het afscheid van de escape rooms, blijft Lisanne haar passie voor storytelling i.c.m. puzzels en raadsels vervolgen. Met “Niets Is Wat Het Lijkt!” en “The Elimination Game”, gaat ze door in de escape wereld. Deze escape games op locatie zijn speciaal ontwikkeld voor grote groepen en worden exclusief in Noord-Holland aangeboden door Liz Events. 

Kamer wordt geveild voor goed doel

“Uiteraard nemen we in stijl afscheid van Escape Room Schagen. We gaan eruit met een bang! De laatste kamer wordt geveild voor een goed doel” zegt Lisanne.

Welke dit wordt, zullen ze in de komende maand delen.

Wil je nog één keer ontsnappen uit een van de toffe kamers in Schagen? Wacht dat niet lang en boek snel jullie favoriete kamer op de website van Escape Room Schagen.

Let op: Space Lab en The Chocolate Factory kunnen tot en met 2 juni 2024 gespeeld worden. De escape room La Casa de Dinero gaat misschien al eerder dicht. Dat melden ze dan duidelijk op hun website.

We wensen Lisanne heel veel succes met Liz Events en we zullen haar zeker blijven volgen.

Bronvermelding: https://www.escaperoomschagen.nl/escape-room-schagen-sluit-haar-deuren/

Karin Goumans
Karin Goumans
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Ik heb meer dan 50 escaperooms gespeeld en speelde mijn eerste in 2015. Kan er geen genoeg van krijgen. Ik hou vooral van samenwerkpuzzels. Uitdagingen pak ik met beide handen aan en ben een echte doorzetter. Ik ben erg creatief en hou van schilderen.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest