Escape room spelen bij Utopia

juli 12, 2017 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

Realityserie Utopia heeft vanaf begin juli een escaperoom. In deze nieuwe samenleving waar 15 mensen vanaf 1 januari 2014 bezig zijn om een nieuwe samenleving op te zetten. Inmiddels bouwen ze al ruim drie jaar aan een compleet nieuw bestaan, een nieuwe gemeenschap en het avontuur begon met bijna niets! Utopia zit momenteel in een financiële crisis. Zoals eigenlijk elke paar maanden. Elke week worden er de meest vreemde dingen verzonnen. Allemaal om te zorgen dat er genoeg geld verdiend wordt om de samenleving binnen Utopia draaiende te houden.

Een escaperoom spelen in Utopia

Ergens in juni was het idee ontstaan om een escaperoom te openen. De trend is zelfs Utopia binnengedrongen en met enorm veel creativiteit en de middelen die voor handen is er met man en macht gewerkt aan een escape beleving. Vanaf juli 2017 tot en met augustus 2017 kun je in Utopia een escaperoom spelen. Ze noemen de beleving “Secret Box Exprience“. Bas en Billy hebben de room als eerste mogen testen. De twee zijn er uit kunnen komen. Gelukkig! Nu jullie nog!

Escape room Utopia spelen?

Utopia is inmiddels al ruim 1000 dagen verder, maar of er al sprake is van een ideale samenleving? Dat laten we in het midden. Het is in ieder geval vermakelijke TV. Utopia is iedere werkdag te zien om 19.30 uur op SBS6, óf 24 uur per dag en 7 dagen per week via de livestreams bij hun op de website.

Wil jij ook naar de escape room in Utopia? Je kunt je groep aanmelden. Deze escape room is geopend vanaf 1 juli 2017 en zal wekelijks geopend zijn van donderdag t/m zondag. De kosten zijn 12.50 per persoon. De Utopia beleving waarin spanning en ontspanning, teamwork en concentratie centraal staat! Boek de secret box in combinatie met één van de andere diensten van de inwoners. Kom lekker eten bij Karin, een hamburger van Jacco, een pannenkoek bij Beau, het blote voetenpad van Floor, neem een kijkje op het terrein en in de winkel en maak een foto met je favoriete inwoner. Het is allemaal mogelijk. De escape beleving is 12,50 per persoon (inclusief één consumptie).

We willen zelf zeker een kijkje gaan nemen. Wie Escape Rooms Nederland mee wil hebben, laat dan vooral een bericht achter. Kunnen we samen gaan. Of nog beter. Waarom gaan we niet een dag in augustus met 100 man en spelen we de hele dag de escaperoom?

Boeken doe je op de webwinkel van Utopia

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Pin It on Pinterest