Escape Room Tilburg opent 2 nieuwe kamers, ontvang 33% korting bij boekingen

juni 24, 2015 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

Wat gaat het goed met Escape Room Tilburg. Ze hadden al 2 hele gave kamers. Nu komen daar nog 2 kamers bij. Vanaf 15 juli zijn er 2 nieuwe escape room kamers die klaar zullen zijn. Met weer 2 compleet nieuwe thema’s. De kamers Dr. Alfred en Directeur F. Haltsmen kende wel al natuurlijk. Deze zijn al erg populair bij de Voltage in Tilburg. Ze konden het daarom niet laten om er nog 2 bij te bouwen.

De derde escape room is van monteur Jan van Tilborg. Het speelt zich allemaal in een ‘oude’ werkplaats van het Volt Complex. Jan was hier monteur en stierf in de winter van 1976. Alweer even geleden dus. Meer vertelt Voltage er niet over. We denken dat jij zijn dood mag onderzoeken, maar omdat Jan een genie was als monteur zal je gerust heel wat puzzels tegenkomen die je op moet lossen om het antwoord te vinden.

De vierde kamer heeft een vrouw in de hoofdrol. Mevrouw Bierens is een laborante en heeft geheimen over verschillende vormen en de levensduur van de elektrische producten afkomstig uit het Voltcomplex. Niemand kan er bij. Of toch wel. Voltage heeft er weer zin in om ook deze kamer tot een succes te maken.

We kunnen niet wachten totdat we er naartoe mogen. Er is nu een speciale actie om met 33% korting al kaartjes te boeken voor de nieuwe escape rooms. Dus als je nu boekt betaal je 20 euro per persoon. Je moet dan wel boeken voordat de kamers open zijn.

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest