Escape Room Uden De Loods Escaperoom van de maand maart 2016

maart 2, 2016 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

Bij Escape Rooms Nederland staan we voor kwaliteit en zullen we dat op allerlei manieren naar buiten brengen en zorg voor dragen. Vorige maand was het Sherlocked die escaperoom van de maand was. De maand maart staat in het teken van een escaperoom in Uden. Vanaf 1 maart 2016 zal Escape Room Uden De Loods onze Escaperoom van de maand zijn. Dit houdt in dat we een diepteinterview gaan doen met de eigenaar om zo meer te weten te komen en hopelijk enkele tips kunnen delen over hoe Escape Room Uden zo uniek is. Deze escaperoom is namelijk heel groot, maar toch is de maximale groepsgrootte maar 10 spelers. Wij weten dat de eigenaar zelfs twijfelt om de groepsgrootte verder terug te brengen naar 8. Dit interview zal ergens in deze maand gepubliceerd worden.

Escape Room Uden De Loods

Deze escaperoom in Uden is eerste van 2 escaperooms die in Uden is geopend. De escaperoom heeft in de omgeving veel concullega’s zitten. De provincie Noord-Brabant telt inmiddels bijna 50 escaperooms. Bijna 20% van het totale aanbod van heel Nederland, wat inmiddels meer dan 300 escaperooms telt in Nederland. De reviews van deze escaperoom zijn erg positief en zelf zijn we ook erg enthousiast over deze escaperoom. Escape Rooms Nederland heeft vorig jaar op 18 juli toen deze escaperoom opende als eerste officiële team mogen genieten van de kwaliteit en verve waarmee deze escaperoom in elkaar gezet is. Onze mening over Escape Room Uden De Loods is beschreven in een officiële Escape Rooms Nederland review.

Escape Room van de Maand maart

Escaperoom van de maand is een maandelijks terugkerend iets waarbij we een escaperoom extra aandacht geven die het verdiend. Heb je een suggestie voor een escaperoom die we echt eens moeten bezoeken of die meer aandacht verdiend? Laat het ons weten.

Meer informatie over Escape Room Uden De Loods

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest