Escape room Uden ‘sluit’ haar deuren

juli 18, 2015 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

Vandaag is wederom een nieuwe escape room geopend. Escape Room Uden bevindt zich in Uden in een afgelegen loods. De naam van de escape room is dan ook De Loods. Vandaag, 18 juli, is de dag dat ze open zijn gegaan, of beter gezegd de deuren van de loods gaan sluiten, voor het publiek en iedereen de escape room kan gaan boeken. naar verluidt zouden zware criminelen zich schuil houden in de loods en hebben ze gijzelaars genomen. High value targets in Nederland worden opgesloten om losgeld voor te vragen. En jij bent er daar 1 van!

Escape Room Nederland is erbij. We zijn gevangen genomen als gijzelaars door enkele criminelen. Politie is er niet aan te pas hoeven komen, we hebben op eigen kracht de criminelen verslagen en hebben helaas niet kunnen ontsnappen. Het was erop of eronder. De spanning was om te snijden. Je leest snel een uitgebreide review van deze nieuwe escape room in Uden. Stefan bedankt voor het kijkje in deze prachtige escape room!

Dit is ook de eerste escape room in Uden, maar zeker niet de laatste. In oktober opent er nog een escape room in Uden, Escape Uden. We kunnen niet wachten om ook daar een kijkje te gaan nemen. De locatie van deze escape room is nog onbekend. Escape Room Uden is de 26ste escape room van Noord-Brabant, de provincie met stipt de meeste escape rooms.

Boek escape room Uden.

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest