Escape Room Veghel Escaperoom van de maand mei 2016

mei 2, 2016 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

Al 3 maanden waarbij we 3 escaperooms in het zonnetje gezet hebben. Met succes. Velen van jullie zijn inmiddels bij een van deze 3 escaperooms geweest of hebben een boeking gedaan om er te gaan spelen. De Escaperoom van de Maand is voor Escape Rooms Nederland een manier om de kwaliteit van escaperooms in Nederland te laten zien. Vorige maand was het Team Trapped in Venlo die escaperoom van de maand was. In de maand mei verschuiven we van Limburg weer terug naar Noord-Brabant. Vanaf 1 mei 2016 zal Escape Room Veghel onze Escaperoom van de maand zijn. Dit houdt in dat we een diepteinterview gaan doen met de eigenaar om zo meer te weten te komen en hopelijk enkele tips kunnen delen over waarom Escape Room Veghel hoog aangeschreven staat en hoe de eigenaren Geert en Roelof tegen escaperooms in het algemeen aan kijken. Dit interview zal ergens in deze maand gepubliceerd worden.

Escape Room Veghel

Deze escaperoom in Veghel is de eerste van de plaats Veghel. In de omgeving zijn escaperooms in Uden, Gemert en Oss. De provincie Noord-Brabant telt inmiddels 50 escaperooms en is hiermee de provincie met de meeste escaperooms. Escape Room Veghel is er hier een van. De reviews van deze escaperoom zijn erg positief en zelf zijn we ook erg enthousiast over deze escaperoom. De eigenaren hebben zich bij een clubje andere eigenaren gevoegd om zo samen er voor te zorgen dat de kwaliteit van escaperooms zo hoog mogelijk wordt. De escaperoom gaat ook met ons mee op onze Escape Room Marathons en staan open voor alle feedback om de escaperoom alleen maar beter te maken. Ga hem vooral spelen laat je ervaring op Escape Rooms Nederland achter.

Escape Room Veghel bevindt zich op de Noordkade in Veghel op een bijzondere en historische locatie: het terrein van een oude fabriek. Deze fabriek staat er al 100 jaar en is al een tijdje niet meer in gebruik. De escape room daarentegen bloeit en wordt steeds populairder. “Erg goed in elkaar gezet en echt een aanrader!” luidt een van de lovende recensies. Het verhaal van deze kamer draait om een mysterieuze, angstaanjagende ziekte. Eerst leek vooral het vee van boeren in de omgeving besmet maar daarna sloeg het ook over op mensen. Benieuwd naar de afloop van deze ramp? Die heb je zelf in de hand, als je tenminste het spel speelt…

Escape Room van de Maand mei

Escaperoom van de maand is een maandelijks terugkerend iets waarbij we een escaperoom extra aandacht geven die het verdiend. Heb je een suggestie voor een escaperoom die we echt eens moeten bezoeken of die meer aandacht verdiend? Laat het ons weten.

Meer informatie over Escape Room Veghel, ben je al bij Escape Room Veghel geweest? Laat anderen dan weten wat je er van vindt. Deel je ervaring.

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest