Escape Room XL: Escape room voor grote groepen

augustus 22, 2015 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

EscapeRoom Brabant heeft naast hun escape room in Breda (en binnenkort Eindhoven) een nieuw escape room concept bedacht, genaamd Escape Room XL. Het is specifiek bedacht voor grote groepen. Het probleem wat grote groepen vaak hebben is dat er in een escape room vaak maximaal maar 8 personen of zelfs soms maar 6 personen kunnen. Als je dan een groep van 50 hebt of zelfs bij 20 personen, dan heb je dus een probleem. Je gaat namelijk niet met 50 man 6 rondes afwachten totdat je aan de beurt bent.

Voornamelijk bedrijfsuitjes hebben hier veel last van dat ze een escape room willen boeken, maar dat er nergens veel opties zijn voor grotere groepen. Voor teamuitjes geldt dit ook. Veel teams van bedrijven van een zelfde afdeling, of van een sportteam kunnen hier me te maken hebben. Bij vrijgezellenfeesten is dit al wat minder, maar ook hier kan de groep groter zijn dan in een escape room past. Daarom heeft EscapeRoom Brabant een concept opgezet dat ze overal in Nederland kunnen uitrollen. Hierdoor is het mogelijk om overal in Nederland een escape room voor grote groepen mogelijk te maken.

Meer informatie over Escape Room XL

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest