Escape Room Zandvoort Escaperoom van de maand juni 2017 [+actie]

juni 1, 2017 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

Een locatie die haar deuren nog niet enorm lang open heeft, maar haar sporen al snel verdiend heeft. Vanaf begin dit jaar is deze escaperoom in Zandvoort een welkome toevoeging bij de inmiddels bijna 600 escaperooms in Nederland. Deze nieuwe escaperoom van de maand is een echte aanrader om te gaan spelen. Escape Room Zandvoort is deze maand Escaperoom van de Maand bij Escape Rooms Nederland. Noord-Holland is nog niet zo heel vaak terug gekomen als escaperoom van de maand, maar daar zijn zeker enkele parels te vinden die Nederland rijk is. Ook de reviews op Escape Rooms Nederland zeggen het. Met een 9.9 is dit een locatie waar we zelf met heel erg veel plezier hebben mogen spelen. Ieder met een eigen favoriete kamer. We vertellen graag waarom we deze locatie zo kunnen aanraden.

De Escaperoom van de Maand is voor Escape Rooms Nederland een manier om de kwaliteit van escaperooms in Nederland te laten zien. Vorige keer was het Escaperoom Oss die de meest speciale escaperoom op dat moment was. Deze maand gaan we nar het Westen. Ditmaal op een locatie waarbij veel gevarieerde thema’s te spelen zijn. Vanaf 1 juni 2017 zal Escape Room Zandvoort onze Escaperoom van de maand zijn.

Unieke actie tijdens de maand juni!

Tijdens de maand juni krijgt iedereen die komt spelen een gratis welkomstdrankje. Wat met het hete weer altijd welkom is. Maar wat veel toffer is, is dat elke week het snelste team het felbegeerde “Escape Room Zandvoort T-shirt” wint. Een uniek t-shirt speciaal gemaakt door Escape Room Zandvoort. Dus een t-shirt voor het hele team als je de snelste tijd hebt van die week. Deel de foto’s op onze Facebook-pagina dan kunnen we zien wat jullie tijden zijn.

Escape Room Zandvoort

Escape Room Zandvoort is vanaf begin dit jaar open. Een half uur naar het Oosten heb je Amsterdam. Daar zijn genoeg escaperooms. De meeste van Nederland. Toch mag je zeker omrijden voor deze locaties met 3 kamers. De ene nog mooier dan de andere. Bij Escape Rooms Nederland geloven we niet in de beste escaperoom, maar deze locatie in Zandvoort is zeker een aanrader om te gaan spelen.

Escape room The Boat Trip

Toen Jacob van Dijk laatst in weer en wind met zijn vissersboot “The Black Seagull” op zee was, is hij door een plotselinge hoge golf ten val gekomen en heeft hij zijn been gebroken.  Durven jullie de uitdaging aan en is jullie team in staat om “The Black Seagull” veilig én op tijd terug naar de haven van IJmuiden te loodsen? Wanneer je The Boat Trip speelt, zul je je écht op een vissersboot wanen; mét achterdek, ruim en de kajuit.

Escape room The Gold Mine

Diep in het Amazonegebied bevindt zich een bijna 200 jaar oude goudmijn. Archeoloog Indy Johnsson is op zoek naar een team dat diep in de vervallen goudmijn durft af te dalen om te onderzoeken of de verhalen over de onontdekte, verborgen rijkdommen op waarheid berusten. Durven jullie de uitdaging aan en is jullie team in staat om de waarheid te achterhalen en de oude, verwaarloosde goudmijn weer veilig en op tijd te verlaten?

Escape room The Grand Prix

Er heerst enorme onrust voor de laatste race van het seizoen; de Grote Prijs van Zandvoort. De bedreigingen van de psychopaat waar het team van “Stick Speiker” de laatste tijd mee werd geconfronteerd zijn namelijk werkelijkheid gebleken. Ondanks de verdubbelde beveiliging is de Formule 1 auto van Stick op onverklaarbare wijze van het circuit verdwenen. De angst voor afpersing en sabotage groeit met het uur. Durven jullie de uitdaging aan en is jullie team in staat om binnen 60 minuten de auto terug te vinden, rijklaar aan de start te laten verschijnen en de misdaad op te lossen? Deze escape room heeft echte formule 1 bolide in de kamer staan.

Ga vooral spelen in Zandvoort bij Escape Room Zandvoort en laat je ervaring achter op Escape Rooms Nederland. De reviews van Keuringsdienst van Kamers van Escape Room Zandvoort komen in de loop van deze maand online.

Escape Room van de Maand Juni

Escaperoom van de maand is een moment waarbij we een escaperoom extra aandacht geven. Omdat die locatie dat verdiend. Inmiddels hebben we er al veel gehad. Escape Room Zandvoort mag zich met trots Escape Room van de Maand juni 2017 noemen. Heb je een suggestie voor een escaperoom die we echt eens moeten bezoeken of die meer aandacht verdiend in 2017? Laat het ons weten.

Meer informatie over Escape Room Zandvoort, ben je al in Zandvoort aan het strand wezen escapen? Laat anderen dan weten wat je er van vindt. Deel je ervaring. Ga je nog spelen?! Heel veel plezier!

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest