Zombie Escape opent in augustus en is 8ste escape room in Amsterdam

juli 31, 2015 | Nieuws | Mike van Hoenselaar 3 Comments

Vanaf augustus komt er een nieuwe locatie bij in Amsterdam waar je een escape room kunt doen. Brain Breakers gaat op Fokke Simonszstraat 2 escape rooms bouwen. De eerste kamer gaat open in augustus 2015. Deze kamer heeft de naam Zombie Escape en speelt zich af in een Laboratorium. Dat maakt dat Zombie Escape de 8ste locatie is in Amsterdam waar je escape rooms kunt spelen. Bij de eerste escape room van Zombie Escape worden genetische experimenten in de kamer gedaan en jij moet met jouw team op zoek naar de uitgang voordat je zelf een genetisch experiment wordt.

Alle puzzels en raadsels zijn in het thema van zombies in een laboratorium. Zo zul je met DNA aan de slag moeten, maar ook kruisingen moeten maken tussen geslachten. Het is nog allemaal lekker mysterieus, maar belooft heel erg leuk te worden. Het bedrijf Brain Breakers wat achter de escape room Zombie Escape zit is opgericht door 5 heren in de leeftijd van 23 tot 33 jaar. De meeste studeren nog. De heren hebben hun inspiratie gehaald bij verschillende escape rooms in Nederland, waaronder Escape Challenge Delft, Sherlocked en Claustrophobia.

Op Comic Con San Diego zagen we ook al een zombie escape room gezien. We zijn benieuwd wat deze heren er van gaan maken.

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

3 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pin It on Pinterest