Escape Rooms Nederland

Escape Rooms Nederland presenteert: de Keuringsdienst van Kamers!

Sinds kort broeit er iets en is Escape Rooms Nederland gestart met iets nieuws. Vol trots presenteren wij de Keuringsdienst van Kamers; het officiële reviewteam. “Een keuringsdienst?” Ja, we vertellen je er graag meer over!

Heel veel verschillende escape rooms

Ze springen als paddestoelen uit de grond en een Escaper (dat ben jij!) ziet vaak door de bomen het bos niet meer; welke kamers zijn goed, en welke zijn minder goed? En: waar blinkt een bepaalde kamer precies in uit?

Reviews blijken erg belangrijk voor het boeken van een escape room. Toch heeft niet iedere kamer altijd voldoende reviews om voor jezelf een goede afweging te kunnen maken. Daarnaast kijkt iemand die voor de eerste keer een escape room speelt anders naar zo’n kamer dan een doorgewinterde kamerveteraan. Het risico bestaat dus dat je een kamer boekt die niet goed past bij jouw wensen en eisen.

De ideale escape room voor jou

Hoe kan de Keuringsdienst van Kamers jou helpen bij het maken van een onwijs goede keuze? Wij spelen de kamer die jij op het oog hebt alvast voor je, en schrijven er een betrouwbare review over. Tijdens het spelen letten we op diverse dingen: hoe is de beleving? Wat voor puzzels zitten er in deze escape room? Maar ook: hoe worden je vrienden en jij ontvangen en kunnen jullie achteraf een drankje drinken? En: voor wie is deze escape room eigenlijk geschikt?

Ons streven is om elke review zó te schrijven dat je zelf kunt bepalen of deze escape room de juiste voor je is, zonder dat we verklappen waar de kamer over gaat of hoe deze eruit ziet. Hoe we dat precies doen lees je terug in ons Manifest.

Aan de hand van onze review en de reviews van je voorgangers zorgen we er samen voor dat iedereen dat geweldige gevoel van een goede escape room kan ervaren!

Lees de eerste review van de Keuringdienst van Kamers: Review Logic Locks Amsterdam

De gezichten achter de Keuringsdienst van Kamers

Nu je gelezen hebt wat we doen en waarom we het doen, ben je vast nieuwsgierig naar wie op dit moment onderdeel zijn van de Keuringsdienst van Kamers. We stellen ze graag aan je voor!

Daimy van Rhenen – escape fanaat met een voorliefde voor techniek

Ciao, mijn naam is Daimy van Rhenen en ik ben 20 jaar oud. Ook ik studeer Digitale Media & Communicatie. Naast mijn studie ben ik werkzaam bij een ICT start-up en ben ik webontwikkelaar en webdesigner.

Mijn liefde voor escape rooms kwam eigenlijk uit het niets na het spelen van mijn eerste kamer. Het was meer bedoeld als een leuk vriendenuitje maar sindsdien is het een uit de hand gelopen hobby geworden. Door mijn technische achtergrond krijg ik het erg warm als een kamer uit veel technische aspecten bestaat. Alles volautomatisch, dat zie ik graag in een escape room. Daarnaast speelt de beleving voor mij een grote rol; echt opgaan in het verhaal en naar een andere wereld transporteren daar word ik erg blij van.

Rick Beijen – puzzelaar in hart en nieren

Hoi! Ik ben Rick Beijen, 23 jaar en ja, óók ik studeer Digitale Media & Communicatie. Mijn allereerste ervaring met escape rooms begon ruim een jaar geleden en ik was van begin af aan helemaal verkocht.

Ik vind het geweldig hoe je een uur lang in een compleet andere wereld terecht komt en het gevoel krijgt alsof je in een levensechte film aan het spelen bent! Ik hou heel erg van hersenkrakers; verbanden leggen die bijna onmogelijk lijken in het begin, maar dan eigenlijk heel erg simpel zijn als je het eenmaal opgelost hebt.

De afgelopen maanden hebben we veel kamers gespeeld om je te helpen bij het maken van de perfecte keuze voor jou en je vrienden, je familie of je team. We wensen je onwijs veel Escape-plezier! Laat vooral na het spelen een review achter op Escape Rooms Nederland, want óók jouw input is van ongekende waarde voor de volgende groep!

De eerste review van Keuringsdienst van Kamers staat inmiddels online. Alle escape room reviews van de Keuringsdienst van Kamers komen uiteindelijk allemaal bij elkaar te staan.

We zijn ook op zoek naar meer teams die zich aan willen sluiten bij de Keuringsdienst van Kamers. Heb jij een team of wil je bij een team waarbij je meehelpt om de kwaliteit van escaperooms te verbeteren? Neem dan contact met ons op.

Mobiele versie afsluiten