Escape rooms van X-room Sevenum zijn verhuist, ze moesten!

september 30, 2015 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

Recent zijn de escape rooms van X-Room in Sevenum verhuist. Eerst zaten ze op de Hazenpeperweg, nu op de Middenpeelweg 1. X-Room is onderdeel van Limburgs Uitje. Op deze nieuwe locatie waren al verschillende andere activiteiten, waaronder een Crazy Crasher of Bubble Voetbal. Beide kamers konden door deze verhuizing meteen aangepakt worden om te verbeteren. Vooral de Clowns kamer is erg vernieuwd.

De reden dat ze verhuist zijn is niet omdat ze dat zelf wilde. Ze moesten! Er was een kort geding aangespannen door de buurt van de Hazenpeperweg omtrent de escape rooms. Hierdoor zou er te veel overlast zijn door de auto’s en het lawaai. We gaan verder niet op de details in, maar helaas heeft Limburgs Uitje dat verloren en de rooms moesten een andere locatie krijgen.

“Onbegrijpelijk maar waar, maar helaas hebben we de rechtszaak tegen de gemeente Horst aan de Maas verloren. Wat niet betekent dat we klaar zijn, want we vechten door.”, aldus Kai Reijnen, eigenaar van Limburgs Uitje. Intussen zijn de escape rooms van X-Room Sevenum wel verhuist.

Wij hebben zelf de Pirate room nog op de oude locatie gespeeld. We gaan binnenkort eens een kijkje nemen op de nieuwe locatie en dan meteen de Clowns Room spelen. Deze is dus nu nog beter geworden. Heel veel succes op de nieuwe locatie Kai en team!

Nogmaals het nieuwe adres voor de escape rooms in Sevenum: Middenpeelweg 1.

Meer informatie over X-Room Sevenum.

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest