Escape room Escape Rozet in Arnhem opent vandaag haar deuren

juli 27, 2015 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

Vanaf vandaag, 27 juli, is er de mogelijkheid om een escape room te spelen in de Rozet in Arnhem. Dit maakt het de tweede escape room in Arnhem. We kennen al Clocked-Up die daar een succesvolle escape room heeft. Escape Rozet is een tijdelijke escape room, want op 11 september wordt deze weer afgebroken. De escape room zal wel terugkomen, maar het is nog onduidelijk welk nieuw thema de kamer zal hebben. De escape room is een samenwerking met het Nederlandse Reisopera. De kamer is daarom geheel in het thema van de opera “Madama Butterfly”. Madama Butterfly is een Japans meisje en ze trouwt met een Amerikaanse marinier. Wat begint als een sprookjeshuwelijk, krijgt een dramatische wending. Tijdens de verschillende spellen en puzzels kom je elke keer een beetje meer te weten over Madama Butterfly en haar tragische lot.

“Treed binnen in de wereld van de Opera. Ontmoet Madame Butterfly en achterhaal waarom ze zo diep ongelukkig is. Help haar te ontsnappen aan haar lot en zorg ervoor dat haar lot niet het jouwe wordt.”

Ook hier heb je een uur de tijd om de escape room te verlaten. De escape room is gebouwd samen met Hack42, een hackerspace in Arnhem. Boek hem snel, want voordat je het weet is hij weer weg.

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest